Κατέβασε την εφαρμογή του “The voice” και γίνε ένας από τους homecoach! Μήπως μπορείς να αναγνωρίσεις τις καλές φωνές με κλειστά μάτια; Τότε δοκίμασε τις ικανότητές σου ως coach στο show ταλέντων.

voiceKατέβασε τώρα δωρεάν στο κινητό ή στο tablet σου το application The Voice of Greece HomeCoach (Αpple store & Αndroid market) και δοκίμασε τις ικανότητές σου σαν coach του μεγαλύτερου show της Ελληνικής τηλεόρασης.

Όλα όσα θέλεις να μάθεις, είναι συγκεντρωμένα εδώ: Πληροφορίες για τους παίκτες, τα βιογραφικά των coaches, οι κανόνες του παιχνιδιού αλλά και όσα γίνονται σε κάθε φάση του. Δεν υπάρχουν όμως μόνο αυτά… Στο HomeCoach μπορείς να γίνεις κι εσύ coach από το σπίτι σου.

Πώς; Παίζοντας! Κάθε φάση του show θα έχει και δύο παιχνίδια: Ένα week game και ένα live game! Πού θα γυρίσεις την καρέκλα σου; Ποιον coach πιστεύεις πως θα επιλέξει ο κάθε παίκτης; Ποιος θα κερδίσει το Battle;

Εσύ δεν έχεις παρά να συμμετέχεις σταθερά, να κάνεις τις προβλέψεις σου και να κερδίζεις απίθανα δώρα από τη Vodafone, τόσο κάθε εβδομάδα, όσο και στο τέλος του show! Ο μεγάλος νικητής θα έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει στην Ισπανία και να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του The Voice Spain με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Μάζεψε λοιπόν όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους κάνοντας τις σωστές προβλέψεις… και συναγωνίσου τους φίλους σου. Ο τίτλος του καλύτερου HomeCoach ανήκει μόνο σε έναν! Μήπως ανήκει σε σένα;