Έκλεψαν τις εντυπώσεις οι εφαρμογές της Megasoft για την εστίαση στην έκθεση HO.RE.CA 2015. Το περίπτερο της κέρδισε τους επαγγελματίες που έψαχναν λύσεις μηχανογράφησης για το δικό τους χώρο.

horecaΜε ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Megasoft στην έκθεση HO.RE.CA. που φέτος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο σε προσέλευση! Για μία ακόμα φορά, το περίπτερο της Megasoft, στο σημαντικότερο εκθεσιακό γεγονός του κλάδου της Εστίασης, αποτέλεσε πόλο έλξης για τους επαγγελματίες που αναζητούσαν εξειδικευμένες λύσεις μηχανογράφησης για το δικό τους χώρο!
Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να πειραματιστούν με τις εφαρμογές PRISMA Win και τα POS συστήματα της POSIFLEX για την εστίαση, ενώ η νέα έκδοση με λειτουργικό android, για ασύρματη παραγγελιοληψία από smartphone έκλεψε τις εντυπώσεις. Τα θετικότερα σχόλια απέσπασε και η εφαρμογή PRISMA Win Live από τους επαγγελματίες που είδαν πώς το mobility γίνεται πράξη, έχοντας πρόσβαση μέσω του smartphone ή του tablet τους σε δεδομένα της εμπορικής τους διαχείρισης και εκτελώντας σημαντικές λειτουργίες της.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Megasoft κ. Αθανάσιος Ντάκουλας δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι όχι μόνο για την παρουσία μας στην έκθεση και για το γεγονός ότι το περίπτερό μας κατακλύστηκε από πλήθος επαγγελματιών με έντονο ενδιαφέρον για τις λύσεις μας, αλλά ακόμα περισσότερο για το μεγάλο αριθμό πελατών μας που ήρθαν στο περίπτερο και μας εξέφρασαν με τα καλύτερα λόγια πόσο έχουν συμβάλει οι εφαρμογές PRISMA Win στη βελτίωση των καθημερινών τους λειτουργιών, αλλά και στην περαιτέρω ανάπτυξη της επιχείρησής τους.”