Με λύσεις ψηφιακής φωτογραφίας, η Xerox Hellas συμμετέχει στην έκθεση Photovision, που θα πραγματοποιηθεί στo πρώην ανατολικό αεροδρόμιο Αθηνών από 5 έως 9 Μαρτίου.

xerox_photovisionΣήμερα που η αγορά της παραδοσιακής, απλής φωτογραφίας στις διάφορες μορφές της μειώνεται ραγδαία και δίνει τη θέση της στη νέα αγορά της ψηφιακής, προσωποποιημένης φωτογραφίας, η Xerox βρίσκεται για μια ακόμη φορά στην κορυφή των εξελίξεων και παρουσιάζει τις πιο σύγχρονες εφαρμογές και τεχνολογίες αιχμής για τη δημιουργία ψηφιακού φωτογραφικού καταστήματος. Συγκεκριμένα, όσοι επισκεφθούν το περίπτερο της Xerox στην έκθεση Photovision θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής ψηφιακών φωτογραφικών προϊόντων, όπως album, photobook, ημερολόγια, αφίσες, κάρτες, σελιδοδείκτες, ευχετήριες κάρτες, τρισδιάστατες φωτογραφικές εφαρμογές κ.α..


Παράλληλα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του περιπτέρου της, η Xerox θα πραγματοποιήσει τέσσερις παρουσιάσεις ειδικά για το κοινό των επαγγελματιών φωτογράφων και αναφορικά με τις νέες δυνατότητες ανάπτυξης ψηφιακών φωτογραφικών καταστημάτων. Στο πλαίσιο των παρουσιάσεων που έχουν προγραμματιστεί, οι επαγγελματίες του χώρου μπορούν να ενημερωθούν άμεσα από τα στελέχη της Xerox για τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς, για τις εφαρμογές και λύσεις που προσφέρει η Xerox, καθώς και για τα οφέλη που αυτές μπορούν να υποστηρίξουν αναφορικά με τη μείωση του κόστους και την αύξηση της παραγωγικότητας.


Οι παρουσιάσεις θα λάβουν χώρα τις παρακάτω ημέρες και ώρες:
Παρασκευή 6/3, ώρα 18:00,
Σάββατο 7/3, ώρα 18:00,
Κυριακή 8/3, ώρα 12:30 και
Δευτέρα 9/3, ώρα 18:00,


Οι ενδιαφερόμενοι, για το συντονισμό της συμμετοχής τους ή εναλλακτικά για τον προγραμματισμό αποκλειστικής παρουσίασης στο περίπτερο της Xerox, μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 800 11 07 417!


XEROX @ PHOTOVISION 5-9 Μαρτίου
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ Α8