Οι εταιρείες Profile, Oracle & HP πραγματοποιούν παρουσίαση στις 26/2 με κεντρικό θέμα “Advanced Business Insight through Oracle Business Intelligence”.

profileΗ εκδήλωση θα διεξαχθεί την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου, 15.00-18.30, στο ξενοδοχείο Athens Plaza, Σύνταγμα και σκοπό έχει να ενημερώσει την αγορά για τις δυνατότητες εφαρμογής λύσεων Επιχειρηματικής Ευφυΐας (Business Intelligence –ΒΙ), οι οποίες ενδυναμώνουν τη λειτουργία της επιχείρησης παρέχοντας καλύτερη εικόνα των δραστηριοτήτων της και μεγαλύτερες δυνατότητες ανάλυσης και αξιοποίησης των δεδομένων. Παράλληλα επιτυγχάνεται βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας με σημαντική μείωση του κόστους της επιχείρησης.

Η PROFILE, σε συνεργασία με δύο από τις μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής παγκοσμίως, θα παρουσιάσει τον τρόπο με τον οποίο η λύση Oracle Business Intelligence (BI) μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αποκτήσουν άμεση, πλήρη και έγκυρη εικόνα για το τι πραγματικά συμβαίνει στην επιχείρησή τους, συνδυάζοντας και αναλύοντας τα δεδομένα από όλες τις διαθέσιμες πηγές πληροφοριών.

Με το πέρας των παρουσιάσεων, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν μια ειδική προσφορά που αφορά στην υλοποίηση από την PROFILE του συστήματος Oracle Business Intelligence, σε εξοπλισμό της HP. Το HP BladeSystem, η πλατφόρμα blade servers με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως και στην Ελλάδα, είναι η ιδανική και οικονομικά προσιτή επιλογή για την εύκολη εγκατάσταση και απρόσκοπτη λειτουργία της λύσης Oracle BI με υψηλή απόδοση και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Η PROFILE έχει δημιουργήσει εξειδικευμένο τμήμα για την υλοποίηση λύσεων της Oracle, το οποίο ασχολείται εξ’ ολοκλήρου με τη μελέτη, εγκατάσταση, παραμετροποίηση και υλοποίηση του ολοκληρωμένου πακέτου εφαρμογών Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων (ERP), Oracle Ε-Business Suite, καθώς και της λύσης Oracle Business Intelligence. Η λύση της Oracle επιτρέπει την πλήρη διαχείριση των επιχειρησιακών πόρων με βασισμένες σε ανοιχτά πρότυπα εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί σύμφωνα με διεθνείς βέλτιστες πρακτικές. Το τμήμα στελεχώνεται από προσωπικό εξειδικευμένο και έμπειρο σε ελληνικές και διεθνείς υλοποιήσεις έργων.