Στo Novasports η… έδρα του Παναθηναϊκού μέχρι το 2017! Η νέα συνεργασία προβλέπει ότι όλοι οι εντός έδρας αγώνες της ομάδας στο πρωτάθλημα της Basket League για τις σεζόν έως το ’17 θα προβάλλονται στη Nova.

NovasportsΣτην επέκταση της συνεργασίας τους προχώρησαν η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τα κανάλια Novasports. H συμφωνία αφορά στην τηλεοπτική κάλυψη των εντός έδρας αγώνων του «τριφυλλιού» στο πρωτάθλημα της Basket League, για τις σεζόν 2015-2016 και 2016-2017.
Τα κανάλια Novasports, συνεχίζουν να κάνουν πράξη το σλόγκαν «Όλα για την ομάδα σου!» και να προσφέρουν στον Έλληνα φίλαθλο, τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει η ομάδα του.

Έτσι λοιπόν και τα εκατομμύρια των φιλάθλων του κατόχου 56 τίτλων, μεταξύ των οποίων 6 ευρωπαϊκών και 1 διηπειρωτικού, Παναθηναϊκού, θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν για ακόμη 2 χρόνια τους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας από τα αθλητικά κανάλια της Nova.
Η κα Κατερίνα Κασκανιώτη, Ανώτερη Διευθύντρια Περιεχομένου και Πλατφόρμας της Forthnet, τόνισε: «Η επέκταση της συμφωνίας μας με τον Παναθηναϊκό, έρχεται να σφραγίσει την άψογη συνεργασία που έχει ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο του 2014 και να εξασφαλίσει τη δυναμική παρουσία του έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης, στα κανάλια Νοvasports και για τα επόμενα δύο χρόνια» και συνέχισε, «η ομάδα του Παναθηναϊκού κατέχει μία ξεχωριστή θέση στο Ελληνικό μπάσκετ, και δεν θα μπορούσε να λείπει από τα κανάλια Novasports, που στηρίζουν και αναδεικνύουν το Ελληνικό μπάσκετ μέσα από άρτιες τηλεοπτικές μεταδόσεις και με την υποστήριξη της κορυφαίας δημοσιογραφικής μας ομάδας».
Ο κος. Δημήτρης Γιαννακόπουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δήλωσε: «Η κορυφαία ομάδα στην ιστορία του Ελληνικού αθλητισμού δεν θα μπορούσε παρά να επιλέξει τη συνεργασία με τα κανάλια Novasports που- όπως και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός- εδώ και πολλά χρόνια κάνουν σοβαρή επένδυση και διαφημίζουν το μπάσκετ. Άρα ο στόχος μας είναι κοινός κι αφορά στην ανάδειξη του Ελληνικού μπάσκετ που αναμφισβήτητα αποτελεί το Εθνικό σπορ των Ελλήνων. Παράλληλα η άριστη υλικοτεχνική υποδομή και η κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, έμπνευση και δημιούργημα του αλησμόνητου Φίλιππου Συρίγου, εγγυώνται την εξαιρετική τηλεοπτική μετάδοση και το πλήρες ρεπορτάζ προς τη σωστή ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου. Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη μέχρι τώρα συνεργασία με τα κανάλια Novasports αλλά και τις ειλικρινείς σχέσεις που χαρακτηρίζουν την κοινή μας συμπόρευση. Ήταν μια εύκολη αλλά κι ευχάριστη απόφαση για εμάς η επέκταση της συμφωνίας».