Η Panda Security προχωρά, όχι μόνο στην αλλαγή λογότυπου και εικόνας, αλλά και σε έναν βαθύτερο μετασχηματισμό που οδηγεί προς τη γέννηση της νέας Panda. Με άλλα λόγια, αποκτά νέα ταυτότητα και εξελίσσεται…

panda securityΗ Panda Security, The Cloud Security Company, γιορτάζει την 25η επέτειό της υιοθετώντας ένα ολοκληρωτικά νέο στρατηγικό πλάνο και μία νέα εταιρική ταυτότητα που εκτείνεται πολύ περισσότερο από μία απλή αλλαγή λογότυπου και εικόνας. Η πρωτοβουλία αυτή έχει οδηγήσει σε έναν ουσιαστικό μετασχηματισμό, εσωτερικό και εξωτερικό, που επηρεάζει όλο το σύστημα αξιών και διεργασιών της εταιρείας και αντικατοπτρίζει την ουσία της εταιρείας με μεγαλύτερη ακρίβεια: καινοτομία, όραμα και ταλέντο. Η αλλαγή αυτή συμβολίζει τη γέννηση της νέας Panda.
“Θέλουμε η βιομηχανία να μας αντιλαμβάνεται όπως πραγματικά είμαστε: ανοιχτοί στις προκλήσεις και καινοτόμοι με βαθιές ανθρωπιστικές αξίες. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε μία νέα εταιρική ταυτότητα περισσότερο αντιπροσωπευτική, προσιτή, απλή και εκσυγχρονισμένη.
Η αλλαγή αυτή βασίζεται στην έννοια “simplexity”: που σημαίνει να κάνουμε τα σύνθετα πράγματα απλά, απλουστεύοντας την περιπλοκότητα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της προστασίας υπολογιστών”, δήλωσε η Paula Quirós, CMO της Panda Security.

 

Η Panda Security εργάζεται πυρετωδώς στο έργο αυτό για περισσότερο από ένα χρόνο, με συμμετοχή όλων των γραφείων της παγκοσμίως. “Το έργο αυτό είναι πολύπλοκο αλλά ταυτόχρονα συναρπαστικό. Έχουμε συνυπολογίσει τις απόψεις και προτάσεις όλων των τμημάτων της Panda Security από τα κεντρικά στην Ισπανία αλλά και από τις υπόλοιπες χώρες, όπως επίσης τις προτάσεις από τους πελάτες και τους συνεργάτες μας. Φυσικά, έχουμε λάβει υπόψη μας και τον ανταγωνισμό και τη βιομηχανία πληροφορικής γενικότερα. Το αποτέλεσμα; Μία πλήρως ανανεωμένη εταιρική εικόνα, φρέσκια και απλή, που μας διαφοροποιεί και μας τοποθετεί εκεί που θέλουμε να είμαστε. Είμαστε η Panda, είμαστε simplexity”, εξηγεί η CMO της Panda Security.

 

Πενταετές στρατηγικό πλάνο
Η πρωτοβουλία της Panda για rebranding σηματοδοτεί την αρχή ενός φιλόδοξου πενταετούς πλάνου στρατηγικού σχεδιασμού βασισμένου στην ανάπτυξη, την τεχνολογία και τη διεθνή επέκταση. «Ο στόχος για τα επόμενα πέντε χρόνια είναι η επίτευξη ανάπτυξης σε ποσοστό διπλάσιο του κλάδου της ασφάλειας υπολογιστών, καθώς και η ενοποίηση/ενσωμάτωση τεχνολογιών προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας μια παγκόσμια υπηρεσία ασφαλείας, που περιλαμβάνει στοιχεία όπως η φορητότητα ή the Internet of Things υπό τους όρους simplexity και σιγουριά. Επιπλέον, θα συνεχίσουμε να επεκτείνουμε τη διεθνή μας παρουσία, με ιδιαίτερη έμφαση στις αγορές της Ευρώπης, της Βόρειας και της Λατινικής Αμερικής», εξήγησε ο Diego Navarrete, διευθύνων σύμβουλος της Panda Security.

 

Νέα ταυτότητα
Το γραφείο που επιλέχθηκε για να βοηθήσει την Panda σε ένα τόσο φιλόδοξο σχέδιο είναι η Saffron Brand Consultants. Οι δυο εταιρίες συνεργάστηκαν στενά το 2014 για να διαμορφώσουν μια νέα, περισσότερο προσιτή και σύγχρονη Panda, δημιουργώντας μια νέα εικόνα που αποπνέει το έξυπνο, ειλικρινές και αισιόδοξο πνεύμα της εταιρείας.
“Με λίγα λόγια, με αυτή τη νέα ταυτότητα θέλουμε οι πελάτες μας να μας αντιλαμβάνονται όπως πραγματικά είμαστε. Μια προσιτή, φιλική, καινοτόμος εταιρία, ικανή να αντιμετωπίσει με επιτυχία τις παρούσες και μελλοντικές προκλήσεις », κατέληξε η Paula Quiros