Η LG θα βρεθεί στην έκθεση Integrated Systems Europe 2015 που θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 12 Φεβρουαρίου στο Άμστερνταμ. Εκει θα βρεθεί με προηγμένα επαγγελματικά προϊόντα Information Display που… ξεχωρίζουν!

LG H LG Electronics συμμετέχει με νέες, καινοτόμες οθόνες Business-to-Business (B2B) στην Έκθεση Integrated Systems Europe (ISE) 2015 που θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 12 Φεβρουαρίου στο Άμστερνταμ, στην Ολλανδία.
Στο πλαίσιο της έκθεσης, η LG θα παρουσιάσει λύσεις digital signage και νέες σειρές επαγγελματικών τηλεοράσεων, συμπεριλαμβανομένης της εντυπωσιακής επαγγελματικής Digital Signage οθόνης 105 ιντσών ULTRA HD, της νέας επαγγελματικής Transparent (διάφανης) οθόνης που με τις κατάλληλες εφαρμογές μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως διαδραστική πόρτα ψυγείου, λύσεις webOS, καθώς και πολλά ακόμα προϊόντα.
Με ηγετική θέση στην αγορά ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων, τα προϊόντα της LG συνεισφέρουν στο μέγιστο βαθμό στην ανάπτυξη επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε εμπορικούς και δημόσιους χώρους, όπως εμπορικά κέντρα, αεροδρόμια, σχολεία, εστιατόρια ταχείας εξυπηρέτησης (QSRs), ξενοδοχεία, νοσοκομεία και γραφεία.

 

Smart Digital Signage και Ξενοδοχειακές Τηλεοράσεις με πλατφόρμα webOS
Η LG θα παρουσιάσει τις νέες Smart Digital Signage επαγγελματικές οθόνες και ξενοδοχειακές τηλεοράσεις με πλατφόρμα webOS. Η ‘έξυπνη’ πλατφόρμα προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη άνεση στους χρήστες, επιτρέποντας τη λήψη χρήσιμου περιεχομένου, αλλά και την δημιουργία εφαρμογών που ταιριάζουν ακριβώς στις ανάγκες των επαγγελματιών.
Χάρη στη πλατφόρμα webOS, οι LG Smart Digital Signage οθόνες και webOS ξενοδοχειακές τηλεοράσεις μπορούν να λαμβάνουν άμεσα ενημερώσεις μέσω smartphone ή tablet, ενώ η δυνατότητα σύνδεσής τους με WiFi δεν απαιτεί επιπρόσθετη καλωδίωση ή ειδική εσωτερική υποδομή για την πρόσβαση στο διαδίκτυο. Έτσι, οι επισκέπτες ενός ξενοδοχείου μπορούν να χρησιμοποιούν την τηλεόραση για να λαμβάνουν πληροφορίες για υπηρεσίες ή αξιοθέατα και δραστηριότητες, αλλά και για να παρακολουθούν απλά τηλεοπτικά προγράμματα και ταινίες.

 

Στην ISE 2015, η LG θα παρουσιάσει επιπλέον λύσεις ‘Room Management System’ (RMS) κορυφαίας τεχνολογίας. Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει στις τηλεοράσεις όχι μόνο να έχουν πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες, αλλά και να μπορούν να ρυθμίζουν εξ αποστάσεως το φωτισμό, τη θέρμανση, τον κλιματισμό ή ακόμα και τις κουρτίνες του δωματίου. Ειδικά σχεδιασμένες για να προσφέρουν τη βέλτιστη ευκολία, επιτρέπουν στους επισκέπτες ενός ξενοδοχείου να διαμορφώσουν το περιβάλλον του δωματίου τους χωρίς καν να σηκωθούν από το κρεβάτι.

 

Η LG θα παρουσιάσει επιπλέον τη νέα οθόνη Mirror Display, που συνδυάζει μία οθόνη αφής με έναν μεγάλο καθρέφτη. Με την εγκατάσταση των κατάλληλων εφαρμογών, η οθόνη μπορεί να μετατραπεί σε ένα διαδραστικό monitor με πληθώρα λειτουργιών, όπως π.χ. η λειτουργία Virtual Fitting, με την οποία ο χρήστης μπορεί να ‘δοκιμάζει’ ρούχα εικονικά χωρίς να χρησιμοποιεί τα δοκιμαστήρια, ή ακόμα και να αλλάζει το χρώμα τους ακουμπώντας απλά την οθόνη.

 

Transparent (Διάφανης) Οθόνη–Πόρτα Ψυγείου για ολοκληρωμένη λύση Digital Signage
Οι επισκέπτες της ISE 2015 θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη νέα Transparent (Διάφανη) Οθόνη-Πόρτα Ψυγείου που διαθέτει ακόμα μεγαλύτερα επίπεδα διαφάνειας και φωτεινότητας, με ταυτόχρονα μειωμένη κατανάλωση ενέργειας. Έτσι, τα διαφημιστικά μηνύματα μπορούν να προβάλλονται εξωτερικά, ενώ οι πελάτες μπορούν άμεσα να δουν τα προϊόντα μέσα στο ψυγείο χάρη στη διάφανη πόρτα.

 

Ultra-wide ULTRA HD Digital Signage
Η LG θα παρουσιάσει μία νέα σειρά από ultra-wide επαγγελματικές οθόνες ULTRA HD Digital Signage στις 84, 98 και 105 ίντσες. Όλα τα προϊόντα προσφέρουν ρεαλιστική ποιότητα εικόνας με ολοζώντανα χρώματα και ευκρίνεια τέσσερις φορές μεγαλύτερη από τις συμβατικές οθόνες Full HD. Επιπλέον, η καινοτομική λειτουργία Interactive White Board (IWB-Διαδραστικός Λευκός Πίνακας) επιτρέπει στους χρήστες σε γραφεία ή σχολεία να μοιράζονται πρακτικά μίας συνεδρίασης ή σημειώσεις μαθημάτων μέσω σύνδεσης στο διαδίκτυο από το laptop ή το tablet τους. Επιπλέον, η λειτουργία του διαδραστικού πίνακα μπορεί να ελέγχεται εξ’ αποστάσεως από συσκευές στο ίδιο δίκτυο. Τέλος, το multi-touch μοντέλο των 84 ιντσών μπορεί να εντοπίσει μέχρι και δέκα σημεία επαφής ταυτόχρονα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε πολύ περισσότερους χρήστες να αλληλεπιδρούν με την οθόνη την ίδια στιγμή.

 

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που φέτος στην ISE 2015 θα παρουσιάσουμε μία νέα εύχρηστη και καινοτομική σειρά προϊόντων ψηφιακής σήμανσης στους B2B πελάτες μας παγκοσμίως», δήλωσε ο Hyoung-sei Park, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής της LG Home Entertainment Information Display Business Division. «Στόχος είναι να συνεχίσουμε να επεκτείνουμε την παρουσία μας στην παγκόσμια αγορά επαγγελματικών προϊόντων ψηφιακής σήμανσης, μέσα από σωστά εδραιωμένες συνεργασίες με εταιρίες σχεδιασμού και εγκατάστασης ολοκληρωμένων συστημάτων, καθώς πιστεύουμε ότι αυτές οι προσπάθειές θα αποδειχτούν ανεκτίμητες για την επέκταση των επιχειρηματικών μας δυνατοτήτων».
Οι επισκέπτες στο περίπτερο της LG (No. 11-K75) στην έκθεση ISE 2015 θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τις καινοτομικές λύσεις και την ευρεία γκάμα των επαγγελματικών προϊόντων της εταιρείας.