Με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 25 εκατομμύρια προσαρμογείς dLAN, η devolo θέτει ένα νέο ορόσημο στην κατηγορία του Powerline, ενώ ταυτόχρονα καθιερώνεται ως παγκόσμιος ηγέτης στην εν λόγω αγορά.

dLAN1200Τα προϊόντα dLAN συνδέουν σήμερα, μέσω της γραμμής ρεύματος, όλες τις ψηφιακές συσκευές του σπιτιού, από υπολογιστές και ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης μέχρι και έξυπνες τεχνολογίες για το σπίτι. Το dLAN Powerline παρέχει ιδιαίτερα γρήγορη, σταθερή και ασφαλή μετάδοση δεδομένων σε ολόκληρο το κτίριο, χάρη στις αποκλειστικές τεχνολογίες που έχει αναπτύξει η devolo.

Πέρα από τις τεχνολογίες που αναπτύσσει η ίδια, συμμετέχει και σε κοινοπραξίες όπως το ΙΕΕΕ αλλά και το HomePlug Alliance, όπου παίζει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη μελλοντικών προδιαγραφών για την επικοινωνία δεδομένων μέσω Powerline, προκειμένου να εξασφαλίσει στους πελάτες της τη μέγιστη δυνατή προστασία των επενδύσεων τους, αλλά και βέλτιστη συμβατότητα.

«Η devolo συνδέει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη», δήλωσε ο Heiko Harbers, Διευθύνων Σύμβουλος της devolo AG, σχολιάζοντας το νέο ρεκόρ πωλήσεων. «Θα εργαστούμε και μελλοντικά προς την κατεύθυνση να καταστεί η ασύρματη πρόσβαση στο οικιακό δίκτυο και στο Internet, όσο το δυνατόν πιο εύκολη και αξιόπιστη».