Το νέο παιχνίδι του Allou! Fun Park φέρει το όνομα Shockwave και όχι άδικα αφού θα απογειώσει την αδρεναλίνη σας. Δοκιμάστε μια διαφορετική εμπειρία, αγοράζοντας ταυτόχρονα το μειωμένο day pass που κοστίζει 12€.

Shockwave 4Η νέα χρονιά φέρνει διπλά καλά νέα για τους φίλους της ξέφρενης διασκέδασης: και Allou! Day Pass με 12€ και νέο παιχνίδι Shockwave.
Το πρώτο hot νέο είναι ότι μπορείτε να παίξετε όλη τη μέρα, αμέτρητες φορές, σε όλα τα παιχνίδια που περιλαμβάνονται στο Allou! Day Pass μόνο με 12€ – από 17€- μέχρι τέλος Φεβρουαρίου. Μπορείτε ακόμα να επιλέξετε και το νέο Allou! XL Pass με 15€, το οποίο περιλαμβάνει ό,τι το Allou! Day Pass και επιπλέον από μία συμμετοχή στα νέα παιχνίδια Mirror Forest, τον εντυπωσιακό δασώδη λαβύρινθο με τους καθρέπτες, Lazer Maze, όπου πρέπει να περάσεις αλώβητος το πλέγμα από ακτίνες lazer και το κλασικό Monkey Rugby.

Επίσης, η προσοχή όλων πέφτει πάνω στο νέο παιχνίδι, το οποίο μετά το Moonraker και το Freestyle θα σας κάνει να δείτε αστράκια. Πρόκειται για το κύμα του Shockwave που θα σας “ταρακουνήσει” μαζί με την παρέα σας.