Η Steficon θα συμμετέχει για 4η χρονιά στη διεθνή έκθεση HORECA 2015, με σκοπό την προώθηση  των λύσεών της στους τομείς της εστίασης. Η έκθεση θα λάβει χώρα από τις 6 έως τις 9/2 στο Metropolitan Expo.

steficonΗ Steficon, μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο του digital marketing και της ψηφιακής επικοινωνίας, συμμετέχει και φέτος, για τέταρτη συνεχή χρονιά, στη διεθνή έκθεση για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση, HORECA 2015, που θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 9 Φεβρουαρίου 2015, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στην περιοχή του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Η δυναμική παρουσία της Steficon στην έκθεση HORECA 2015 στοχεύει στην προβολή και προώθηση των ολοκληρωμένων λύσεών της στους τομείς της εστίασης και της φιλοξενίας, καθώς διαθέτει ιδιαίτερη εξειδίκευση και μεγάλη πείρα στην ανάπτυξη εφαρμογών στην αιχμή της τεχνολογίας όπως websites και mobile applications, ενώ το πελατολόγιό της περιλαμβάνει πολλούς σημαντικούς εγχώριους και διεθνείς επιχειρηματικούς οργανισμούς από τους εν λόγω τομείς.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επισκεφτούν το περίπτερο της εταιρείας στον χώρο της έκθεσης Web Μarketing & Technologies, Hall 3 / Stand C37. Στο πλαίσιο της έκθεσης, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αναλυτικές παρουσίασεις από εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας για τις σύγχρονες τάσεις στην ψηφιακή επικοινωνία, αλλά και να ενημερωθούν για πιθανές λύσεις ανανέωσης και διαχείρισης των επικοινωνιακών τους εφαρμογών από το έμπειρο σε τεχνογνωσία προσωπικό της Steficon.