Το διαδίκτυο στις μέρες μας αποτελεί το καλύτερο μέσο για να προβληθεί ένας καλλιτέχνης και η μουσική του με απόλυτη ελευθερία, καθώς μεγάλο μέρος διακινείται από sites όπως το YouTube. Το Itrack Pocket συνδέεται με το smartphone και να ηχογραφήσει τις δημιουργίες σας.

ITRACK POCKETΤην τάση της προβολής των καλλιτεχνών μέσω ίντερνετ και Youtube εκμεταλλεύτηκε η Focusrite και παρουσίασε το iTrack Pocket, μια συσκευή που χρησιμοποιεί την κάμερα της iOS συσκευής σου ενώ ταυτόχρονα καταγράφει τον ήχο τόσο εύκολα όσο και ποιοτικά.

Το iTrack Pocket διαθέτει ενσωματωμένο ηχείο για ακρόαση των εγγραφών μας, αλλά και μια είσοδο για κιθάρα. Στο πάνω μέρος του τοποθετείται το iPhone, το οποίο συνδέεται με το ενσωματωμένο Lightning cable και αυτό είναι όλο! Η εφαρμογή για το iTrack Pocket αναλαμβάνει να κάνει όλα τα υπόλοιπα από την εγγραφή και το video, μέχρι το upload στο YouTube.

Είναι συμβατό με iPhone 5/5C/5S και συσκευές που υποστηρίζουν το lightning port, ενώ τροφοδοσία παίρνει κατ’ ευθείαν από το iPhone.