Το 11ο workshop της Samsung από τον κύκλο σεμιναρίων “Presentation & Communication skills” πραγματοποιείται στις 9 Φεβρουαρίου, σε συνεργασία με το British Council. Σκοπός είναι να οδηγήσει προς τη βελτίωση των διαπροσωπικών δεξιοτήτων των συμμετεχόντων.

InnovAthens -  SamsungTο 11ο κατά σειρά workshop που εντάσσεται στον κύκλο σεμιναρίων “Presentation & Communication skills”, με θέμα “Interpersonal Skills”, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2015, στο INNOVATHENS. Το σεμινάριο διοργανώνεται από τη Samsung Electronics Hellas σε συνεργασία με το British Council.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στη βελτίωση των διαπροσωπικών δεξιοτήτων, που σχετίζονται με τον τρόπο που επικοινωνούν και αλληλεπιδρούν με το περιβάλλον τους. Το εκπαιδευτικό σεμινάριο έχει συνολική διάρκεια δύο ωρών (16.00 – 18.00), πραγματοποιείται στα αγγλικά και απευθύνεται σε φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους, με γνώσεις Αγγλικών Β2 level (επίπεδο Lower ή αντίστοιχο).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο ακόλουθο link www.samsung.com/gr/innovathens/, καθώς και καλώντας στο 213 0109300 και στο 693 8787 845, καθημερινές (10.00 -16.00). Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.