Η EMC δίνει νέο όνομα στην έννοια της απλότητας με το VSPEX BLUE Hyper-Converged Infrastructure Appliance που διαθέτει λειτουργίες storage, επεξεργασίας, δικτύωσης και διαχείρισης. Δείτε τις μοναδικές προσφορές στο νέο VSPEX BLUE Market.

EMC - VSPEX BLUEΗ EMC Corporation ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του EMC VSPEX BLUE, ενός hyper-converged infrastructure appliance, το οποίο προσφέρει λειτουργίες storage, επεξεργασίας, δικτύωσης και διαχείρισης, βασισμένο σε λογισμικό VMware EVO:RAIL και EMC. Το VSPEX BLUE επιτρέπει στους πελάτες να ορίσουν (provisioning) και να χρησιμοποιήσουν έναν εικονικό server σε λιγότερο από 15 λεπτά, μειώνοντας εντυπωσιακά το δείκτη time-to-value σε σύγκριση με άλλες αντίστοιχες προτάσεις.

Οι scale-out υποδομές VSPEX BLUE προσφέρουν στους πελάτες τη δυνατότητα να ικανοποιούν τις μεταβολές στις απαιτήσεις του τελικού χρήστη με ταχύτητα η οποία συμβαδίζει με τις επιχειρηματικές τους ανάγκες, απελευθερώνοντας τους από το βάρος να προβλέπουν εκ των προτέρων τις όποιες αλλαγές στις υποδομές ΙΤ που χρησιμοποιούν.

Ιδανικό για τους πελάτες της μεσαίας αγοράς, το VSPEX BLUE απαρτίζεται από συνηθισμένα building blocks και ακολουθεί μια modular φιλοσοφία, δίνοντας έτσι στους πελάτες τη δυνατότητα να επεκτείνουν τις υποδομές τους με τρόπο γραμμικό προσθέτοντας από ένα έως 4 2U/4-nodes, χαρακτηριστικό που το καθιστά εξαιρετικό για περιπτώσεις consolidation υποδομών ΙΤ, εικονικών desktops για απομακρυσμένες εγκαταστάσεις ή μεγάλα υποκαταστήματα μιας επιχείρησης, και παρόχων managed services.
Το VSPEX BLUE απλοποιεί τις υποδομές IT τόσο ως προς το configuration, όσο και από πλευράς διαχείρισης και συντήρησης. Στους πελάτες που χρησιμοποιούν το VSPEX BLUE η EMC προσφέρει τη δυνατότητα μιας ενοποιημένης διαχείρισης. Ο VSPEX BLUE Manager επεκτείνει τις δυνατότητες του DCM Engine του EVO:RAIL, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία support. Οι πελάτες έχουν πρόσβαση σε επιλεγμένες λύσεις και εφαρμογές λογισμικού μέσα από ένα EMC interface το οποίο αξιοποιεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία του VMware EVO:RAIL για απλό και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας.

 

VSPEX BLUE Manager
Με το VSPEX BLUE appliance η EMC συνεχίζει να καινοτομεί και δίνει για πρώτη φορά τη δυνατότητα στους πελάτες της να αποκτούν, μέσα από μία, μοναδική αγορά, λογισμικό υψηλής προστιθέμενης αξίας, από την ίδια ή τους συνεργάτες της EMC, προκειμένου να καλύπτουν εύκολα και γρήγορα τις διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της επιχείρησής τους.

Ο EMC VSPEX BLUE Manager προσφέρει μια ομαλή και ενιαία εμπειρία χρήσης που ενσωματώνει την απλότητα και τις εύχρηστες λειτουργίες τις οποίες έχει συνηθίσει ο πελάτης του VMware EVO:RAIL. Μέσα από τον VSPEX BLUE Manager, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικές υπηρεσίες, όπως τα επιμορφωτικά άρθρα του EMC knowledge base, online ενημερωτικό υλικό από την κοινότητα των άλλων χρηστών, και πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, ενώ παράλληλα μπορούν να εξοικειώνονται με τις ενδεδειγμένες πρακτικές της EMC για τη βέλτιστη λειτουργία του appliance. Ο VSPEX BLUE Manager απλοποιεί, επίσης, τη διαχείριση των υποδομών IT, καθώς στέλνει ειδικό notification για κάθε διαθέσιμο patch ή πακέτο αναβάθμισης του λογισμικού, η εγκατάσταση του οποίου μπορεί να γίνεται αυτόματα, χωρίς διακοπή ή downtime, ούτως ώστε το appliance να είναι πάντα ενημερωμένο από πλευράς λογισμικού.

 

VSPEX BLUE Market
Η EMC προσέθεσε στον VSPEX BLUE Manager το VSPEX BLUE Market store, το οποίο επιτρέπει στους πελάτες να έχουν πρόσβαση σε λύσεις και τεχνολογίες που έχει αναπτύξει η EMC και οι τεχνολογικοί της συνεργάτες, δοκιμασμένες και αξιολογημένες (pre-validated) για το VSPEX BLUE appliance, τις οποίες μπορούν στη συνέχεια να κατεβάσουν. Στην πρώτη έκδοση του Market, η EMC έχει συμπεριλάβει πρόσβαση σε λύσεις επιχειρησιακής συνέχειας (EMC RecoverPoint® for Virtual Machines), εφαρμογές de-duplicated backup & recovery σε δίσκο (VMware Data Protection Advanced) ειδικά προσαρμοσμένες για χρήση σε virtual υποδομές, και πρόσβαση σε πρακτικά άπειρο hybrid cloud storage μέσα από το EMC CloudArray® Gateway.

 

EMC Secure Remote Support (ESRS)
Το EMC VSPEX BLUE hyper-converged infrastructure appliance συνοδεύεται από την υπηρεσία EMC Secure Remote Support (ESRS), η οποία έχει ενσωματωθεί στο περιβάλλον εργασίας και προσφέρει ολοκληρωμένο, συστηματικό support μέσω chat, πρόσβασης στην κοινότητα χρηστών ή τηλεφωνική υποστήριξη με αποκλειστικά υπεύθυνους εκπροσώπους, για οποιοδήποτε θέμα hardware ή software. Με το ESRS, η EMC μπορεί να ελέγχει το EMC VSPEX BLUE appliance σε τακτική βάση, να ενημερώνεται σε περίπτωση βλάβης, και να προχωρά σε προληπτικές επεμβάσεις προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο πιθανού downtime. Σε συνδυασμό με το ESRS,η υπηρεσία EMC 24×7 Support γίνεται απίστευτα απλή: η EMC αναλαμβάνει να επιλύσει οποιοδήποτε πρόβλημα του appliance, ανεξαρτήτως του εάν συνδέεται με το hardware ή το software.

 

Το οικοσύστημα των συνεργατών EMC
Αρχικά, το EMC VSPEX BLUE appliance θα προσφέρεται μέσω επιλεγμένων συνεργατών της EMC, μέλη του EMC Business Partner Program, όπως μεταξύ άλλων οι Arrow, Avnet, Networld, TD Azlan και Tech Data. Εκτός από δίκτυο ικανό να καλύπτει την παγκόσμια Αγορά, οι πρώτοι αυτοί συνεργάτες διαθέτουν επίσης τις απαραίτητες κατασκευαστικές δυνατότητες, και τις απαραίτητες διεθνείς πιστοποιήσεις.

 

Διαθεσιμότητα

Το EMC VSPEX BLUE hyper-converged infrastructure appliance θα τεθεί σε καθεστώς γενικής διαθεσιμότητας από τις 17 Φεβρουαρίου. Οι πελάτες που θέλουν να μάθουν περισσότερα για το VSPEX BLUE θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της EMC.