Το κορυφαίο 4G Smartphone Motorola nexus 6 και το Smartwatch moto 360 έρχονται στη Vodafone. Πρόκειται για δυο wearables που ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα με το design και τις εξελιγμένες λειτουργίες τους και συμβαδίζουν με την καθημερινότητα του χρήστη.

Nexus6_Moto360Το νέο 4G Smartphone Motorola nexus 6 και το πολυαναμενόμενο moto 360, το πρώτο στρογγυλό Smartwatch με design που θυμίζει κλασσικό ρολόι χειρός…  έρχονται στη Vodafone ειδικά για όσους λατρεύουν τις wearable συσκευές και τις έξυπνες λειτουργίες τους.

Το νέο Motorola nexus 6 διαθέτει εγκατεστημένη την πιο πρόσφατη έκδοση Android 5.0 (Lollipop), επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 805 2,7GHz, κάμερα ανάλυσης 13 megapixel και οθόνη Amoled QHD 6’’. Παράλληλα, η μπαταρία 3220 mAh προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία στο χρήστη, ενώ ο φορτιστής Motorola Turbo που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, με μόλις 15 λεπτά φόρτισης, εξασφαλίζει 6 ώρες αυτονομίας στη συσκευή.

Tο νέο moto 360 ξεχωρίζει από κάθε άλλο Wearable, διαθέτει διαχρονικό design από ατσάλι & δέρμα και είναι συμβατό με όλα τα Android Smartphones με έκδοση 4.3 και πάνω. Παρέχει σημαντικές λειτουργίες όπως ενημέρωση κλήσεων, μηνυμάτων, καιρού και πλοήγησης. Είναι ανθεκτικό στο νερό, στη σκόνη (ΙP67) και στις γρατσουνιές χάρη στο τζάμι Corning Gorilla Glass 3, ενώ έχει ενσωματωμένο μικρόφωνο, αισθητήρα καρδιακών παλμών & βηματόμετρο, ώστε να καταγράφει με ακρίβεια την καθημερινή δραστηριότητα του χρήστη.

Τα νέα Motorola nexus 6 και moto 360 βγαίνουν στην αγορά με την προτεινόμενη τιμή των 699€ ή ακόμα φθηνότερα στα προγράμματα Red και 299€, αντίστοιχα.