Η νέα έκδοση του Altaro Hyper-V Backup από την εταιρεία Orthology Ltd, διανομέα της Altaro Software στην Ελλάδα και την Κύπρο, είναι πια γεγονός. Ρίξτε μια ματιά στα χαρακτηριστικά της που δημιουργούν το αίσθημα ασφάλειας στους χρήστες.

altaro hypervH εταιρεία Orthology Ltd, επίσημος διανομέας της εταιρείας Altaro Software στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανακοινώνει τη διάθεση της νέας έκδοσης 5 του λογισμικού Altaro Hyper-V backup.

 

Altaro Hyper-V Backup

 

– Fully Hyper-V Aware: Πραγματοποιεί όλες τις πολύπλοκες συνδέσεις διαμόρφωσης και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για κάθε Hyper-V Virtual Machine με λιγότερα από 5 κλικ.
– Flexible & Fully Featured: Θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε μόνο ένα VM; Κανένα πρόβλημα, η δύναμη της επιλογής είναι δική σας!
– Support of Win 2012: Η πρώτη Hyper-V εφεδρική λύση για την υποστήριξη του Microsoft Windows Server 2012 (και Windows Server 2008 R2).

 

Τα χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης έχουν ως ακολούθως:

 

– Multiple Backup and Offsite Locations: Δυνατότητα διαμόρφωσης πολλαπλών αντιγράφων ασφαλείας διαφορετικών VMs σε διαφορετικές τοποθεσίες, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο μεγαλύτερη ευελιξία.

 

– Job Queuing and Management: Εκτέλεση ταυτόχρονα των backup/restore/offsite εργασιών αντιγραφής και δυνατότητα δρομολόγησης μίας ενέργειας στην ‘ουρά’ ενώ εκτελούνται άλλες εργασίες.

 

– Centralized Configuration and Management of Multiple Hosts: Το user interface προσφέρει διαχείριση και ρύθμιση των εργασιών backup/restore σε πολλαπλούς hosts. Επίσης, μπορείτε να ελέγξετε τα VMs μέσω της κεντρικής κονσόλας χωρίς να χρειάζεται η διαμόρφωση των μεμονομένων host.