Ο Φεβρουάριος αποκτά λάμψη μέσα από το Νova 3Play, προβάλλοντας όχι μόνο 71 ταινίες και 54 σειρές, που έχουν διαπρέψει στο Hollywood, αλλά και αθλητικά, ντοκιμαντέρ και παιδικά έργα. Δείτε τι μπορούν να απολαύσουν οι συνδρομητές της Nova.

Game Of Thrones 4Γεμάτος λάμψη θα είναι ο Φεβρουάριος για τους συνδρομητές της υπηρεσίας Nova 3Play. Το Novalifε έρχεται με οσκαρική διάθεση, μεταδίδοντας 71 ταινίες, πολλές από τις οποίες έλαμψαν στο κορυφαίο κινηματογραφικό γεγονός του Hollywood που φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 22 Φεβρουαρίου, συμπληρώνοντας 87 χρόνια ζωής. Την βραδιά της μεγάλης τελετής, οι συνδρομητές Nova 3Play θα έχουν την ευκαιρία να «περπατήσουν» στο κόκκινο χαλί με τους λαμπερούς αστέρες μέσα από την οθόνη του Ε! Entertainment.

Για τους φίλους των σπορ, ο μήνας αρχίζει με τους τελικούς τένις ανδρών στο Αυστραλιανό Όπεν, ενώ μέσα από το Novasports 24 HD, μεταδίδονται δελτία ειδήσεων κάθε μισή ώρα, συνεντεύξεις Τύπου, στατιστικά, live scores, καθώς και οι εκπομπές «Ώρα των Πρωταθλητών» και «Best of Super League». Πλούσιο είναι το περιεχόμενο και για τους μικρούς φίλους, με αγαπημένους ήρωες στα Boomerang, Disney Channel, Disney XD και Nickelodeon.

Το Novalifε παρουσιάζει, σε Α’ τηλεοπτική προβολή, τις ταινίες «I Think I Do» και «The Bouquet», ενώ μεγάλα ονόματα, όπως Ζιλιέτ Μπινός, Τζόνι Ντεπ, Μεγκ Ράιαν, Χιου Τζάκμαν, Πάτρικ Σουέιζ και Γιοακίν Φοίνιξ, πρωταγωνιστούν στις 71 ταινίες που θα προβληθούν μέσα στο μήνα. Ανάμεσά τους οι οσκαρικές «Chocolat», «Kate & Leopold», «Dirty Dancing», «Hotel Rwanda» και «Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες». Οι συνδρομητές Nova 3Play, όλο το Φεβρουάριο θα απολαύσουν δημοφιλείς και βραβευμένες σειρές, όπως τον 4ο κύκλο της επικής σειράς «Game of Thrones», αλλά και τη συνέχεια των «The Newsroom», «Silicon Valley», «Bewitched» και «Άγγελοι του Τσάρλι».

Τα κανάλια FOX και FOX Life θα προβάλουν 49 σειρές, ανάμεσα τους οι νέες παραγωγές «Enlisted» και «You’ re The Worst» και η συνέχεια των «The Walking Dead» (5ος κύκλος) και «New Girl» (4ος κύκλος).

Με οσκαρική διάθεση έρχονται και οι εκπομπές του Novalifε. Οι Δημήτρης Κουρούμπαλης και Κατερίνα Γερονικολού βάζουν τους τηλεθεατές στο κλίμα των βραβείων και παρουσιάζουν τα φετινά φαβορί στο «Lifεtime». Στη νέα ψυχαγωγική εκπομπή «Are you talking to ΜUΜ?», η Ναταλία Δραγούμη προσκαλεί για δείπνο στο σπίτι της επώνυμους καλεσμένους και μαζί ξετυλίγουν μνήμες μιας ζωής, σερβιρισμένες… σ’ ένα πιάτο φαγητού.

Επίσης, ο Λάμπης Ταγματάρχης και η παρέα του εξακολουθούν να… φωτίζουν την επικαιρότητα με το εναλλακτικό talk show «ΛΑΜΠΑΤΕΡ». Το Φεβρουάριο, ξεχωρίζουν επίσης ντοκιμαντέρ των θεματικών καναλιών της Nova, όπως το αφιέρωμα των Nat Geo Wild και Nat Geo Wild HD στα αιλουροειδή, αλλά και ο τρίτος κύκλος της γνωστής σειράς «Απόλυτο ταξίδι επιβίωσης στην Αλάσκα» του National Geographic Channel.