Μέσα από το Warply platform, πολλοί ειδησιογραφικοί οργανισμοί, όπως είναι ο ANT1, το Protothema.gr ή το Skai.gr έστειλαν το διήμερο των εκλογών πάνω από 20 live ενημερώσεις, με τους χρήστες να λαμβάνουν 3 εκατ. push notifications.

warplyΜέσω της πλατφόρμας Warply Engage, ο ΑΝΤ1, το PROTOTHEMA.GR, το SKAI.GR και το THETOC.GR έστειλαν το διήμερο 25– 26 Ιανουαρίου πάνω από 20 live ενημερώσεις, μέσω push notifications, με στόχο την άμεση ενημέρωσή των χρηστών για όλες της εξελίξεις των Εκλογών. Περισσότεροι από 200.000 χρήστες των mobile app των τεσσάρων μέσων, έλαβαν συνολικά πάνω από 3.000.000 push notifications με όλα τα νέα και τις σημαντικότερες εξελίξεις τη στιγμή που συνέβαιναν.

Ο ANT1, το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ο ΣΚΑΙ, και το THETOC, τέσσερις από τους μεγαλύτερους δημοσιογραφικούς οργανισμούς στην Ελλάδα, χρησιμοποιούν συστηματικά την πλατφόρμα της Warply και χάρη στη δυνατότητα live ενημέρωσης μέσω push notifications ενημερώνουν άμεσα τους χρήστες των mobile app τους, επιτυγχάνοντας την πλέον άμεση ενημέρωση του κοινού τους.

Όπως δήλωσε και ο Σωτήρης Αλεξόπουλος, Head of Operations της Warply: «Η Warply μέσω της πλατφόρμας της Warply Engage αποτελεί και παρέχει την καλύτερη λύση για publishers’ CRM και engagement στα apps των μεγαλύτερων ειδησιογραφικών οργανισμών στην Ελλάδα. Με τη δυνατότητα άμεσης αποστολής και ενημέρωσης, ο χρήσης λαμβάνει τα νέα που τον ενδαιφέρουν με push notifications, με τρόπο διαδραστικό κα τη στιγμή που συμβαίνει το κάθε γεγονός. Παράλληλα, οι publishers αυξάνουν έως και 50%-60% την επισκεψιμότητα στα apps τους!»

Σχετικά με την Warply

Η Warply είναι η κορυφαία ελληνική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας με εξειδίκευση στο Mobile Marketing και CRM, που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού, παρέχοντας μέσω της μοναδικής πλατφόρμας Warply, υπηρεσίες διαφήμισης, πώλησης και πληρωμών σε συσκευές κινητών.

H Warply έχει 3 επιμέρους business units, τo “Warply Audiences” και “Warply Mobility”, που αφορούν σε εξειδικευμένες υπηρεσίες για τη συλλογή δεδομένων χρηστών σε πραγματικό χρόνο μέσα από mobile apps και το σχεδιασμό και κατασκευή εφαρμογών για κινητά, αντίστοιχα, αλλά και το «Warply Ad Network» που αποτελεί το κορυφαίο premium διαφημιστικό δίκτυο στην Ελλάδα σε Mobile Ads και περιλαμβάνει την πλειοψηφία των μεγαλύτερων δημοσιογραφικών οργανισμών στην Ελλάδα, με τεράστιο αναγνωστικό κοινό. Στο «Warply Ad Network» περιλαμβάνονται ανάμεσα σε άλλους: 24Media, Αθηνόραμα, ANT1, Αττικές Εκδόσεις, Δημοσιογραφικός Όμιλος Λαμπράκη, D.P.G. Digital Media, Olive Media, Πρώτο Θέμα, ΣΚΑΙ, κα.