Το Skype έρχεται στα Windows 10 ως μια νέα πλατφόρμα με όμορφη εμφάνιση και αναβαθμισμένες λειτουργίες που θα μαγέψουν τους χρήστες. Μια από αυτές είναι ο έξυπνος συγχρονισμός των συνομιλιών.

skypeΟ “πόλεμος” στα apps που σχετίζονται με το chat, τα βίντεο και την ανταλλαγή μηνυμάτων οδήγησε τη Microsoft σε μια νέα και αρκετά έξυπνη πλατφόρμα Skype. Τα καινούρια Windows 10 έρχονται δυναμικά, σύμφωνα με το επίσημο blog της, έχοντας ενσωματωμένη μια διαφορετική “έκδοση” του Skype που θα αλλάξει τα δεδομένα στο κομμάτι του messaging.

Πέρα από την εναλλακτική εμφάνιση, διαθέτει αρκετές αναβαθμισμένες λειτουργίες και υπηρεσίες που θα κλέψουν την προσοχή σας. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι συνομιλίες των χρηστών θα μπορούν πια να συγχρονίζονται, είτε σε pc και tablet, είτε σε smartphone, ακόμα και εαν το τελευταίο “τρέχει” με διαφορετικό λειτουργικό σύστημα. Παράλληλα, οι χρήστες θα απολαύσουν την ευκαιρία σύνδεσης του Skype username με τον αριθμό του τηλεφώνου τους, ώστε να μπαίνουν πιο γρήγορα και εύκολα στην εφαρμογή.