Στην παρουσίαση των Windows 10, η Microsoft ανακοίνωσε ότι όσοι χρήστες διαθέτουν ήδη Windows 7 ή 8.1, θα μπορούν να τα αναβαθμίσουν χωρίς κανένα κόστος σε Windows 10 για ένα έτος, είτε έχουν υπολογιστή, είτε smartphone.

Windows_10Τα Windows 10 μπαίνουν δυναμικά στην αγορά, με τη Microsoft να ανακοινώνει ότι ότι οι χρήστες, που διαθέτουν ήδη Windows 7 ή 8.1, θα έχουν την ευκαιρία για δωρεάν αναβάθμιση για ένα έτος!

Με άλλα λόγια, είτε έχετε tablet και phablet, είτε smartphone και pc θα είστε σε θέση να αποκτήσετε Windows 10 χωρίς καμία χρέωση για τους επόμενους 12 μήνες. Ωστόσο, η εταιρεία δεν αναφέρθηκε στο κόστος των Windows 10 μετά τη λήξη της δωρεάν αναβάθμισης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι για τη διαμόρφωση της συγκεκριμένης έκδοσης βοήθησε το πρόγραμμα Windows Insiders χάρη σε 1,7 εκατομμύρια χρήστες και σε 3 εκατομμύρια εγκαταστάσεις των Windows 10.

Επίσης, ανάμεσα στις κοινοτομίες των Windows 10 θα βρίσκεται και το Continuum, μια λειτουργία που προσαρμόζει το λειτουργικό σύστημα ανάλογα με το εάν ο χρήστης “μπαίνει” μέσα από υπολογιστή ή tablet.