Πρωτοποριακά μοντέλα μονόχρωμων εκτυπωτών και MFP παρουσιάζονται από την CPI, τον αντιπρόσωπο της OKI στην Ελλάδα, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες μιας επιχείρησης.

OKI_RED_CMYKΗ CPI, ο επίσημος αντιπρόσωπος της ΟΚΙ στην ελληνική αγορά, παρουσιάζει τα νέα μοντέλα μονόχρωμων εκτυπωτών και MFP της ΟΚΙ. Πρόκειται για Α4 συσκευές οι οποίες ενσωματώνουν ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά ικανά να καλύψουν τις παραγωγικές ανάγκες κάθε επιχείρησης, ανεξαρτήτως budget.

Οι νέοι εκτυπωτές Β412dn, B432dn και B512dn παρέχουν γρήγορη, απαράμιλλης ποιότητας μονόχρωμη εκτύπωση. Ταυτόχρονα, με αναλώσιμα υψηλής χωρητικότητας καλύπτουν τις ανάγκες κάθε σύγχρονου γραφείου με σημαντικά χαμηλό κόστος χρήσης. Τα νέα πολυμηχανήματα MB472dnw, MB492dn και ΜΒ562dnw ενσωματώνουν λειτουργίες εκτύπωσης, αντιγραφής, σάρωσης και fax. Όλα τα μοντέλα χαρακτηρίζονται από γρήγορο επεξεργαστή 667GHz, ενσωματωμένη μνήμη 512ΜΒ και 3GB eMMc. Διαθέτουν Gigabit κάρτα Ethernet και είναι συμβατά με Google Cloud Print για γρήγορη διαχείριση των εκτυπώσεων από smartphone και tablet. Τέλος, με τη λειτουργία secure printing εξασφαλίζουν την ασφαλή εκτύπωση των απόρρητων εγγράφων.

Τα νέα μοντέλα ολοκληρώνουν το portfolio της ΟΚΙ και είναι άμεσα διαθέσιμα στο δίκτυο συνεργατών της CPI.