Η HTC ετοιμάζεται να αποκαλύψει το Μάρτιο δυο νέες συσκευές, το πρώτο smartwatch που βγάζει η εταιρεία στην αγορά και ένα βελτιωμένο camera phone που φέρει το όνομα HTC One M9.

HTC devicesΣτο Mobile World Congress φαίνεται ότι θα αποκαλυφθούν οι νέες “εφευρέσεις” της HTC που θέλουν την Ταϊβανέζικη εταιρεία να βγάζει στην αγορά το πρώτο SmartWatch και την επόμενη ναυαρχίδα της, το HTC Μ9.

Όσον αφορά το νέο smartphone, πρόκειται για το διάδοχο του HTC One M8 που θα διαθέτει κάμερα 20MP, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810 και μπροστινή κάμερα UltraPixel. Παράλληλα, οι πληροφορίες “θέλουν” το M9 να λειτουργεί με την έκδοση Sense 7 και τα ηχεία να χρησιμοποιούν την πιο εξελιγμένη τεχνολογία της Dolby.

Ωστόσο, η έκθεση δεν μαρτυρά ιδιαίτερες λεπτομέρειες για το πολυαναμενόμενο έξυπνο ρολόι, παρά μόνο το ότι θα διαθέτει λογισμικό fitness της Under Armour. Αξίζει να αναφερθεί ότι η HTC σκόπευε να προωθήσει το πρώτο της SmartWatch μέσα στο 2014, αλλα τα σχέδιά άλλαξαν, όταν έγινε αντιληπτό ότι η wearable συσκευή δεν είναι ακόμα έτοιμη. Για τις τιμές και τη διαθεσιμότητα των δυο συσκευών, οι καταναλωτές πρέπει να περιμένουν μέχρι το Mobile World Congress το Μάρτιο.

Η HTC παλεύει να ανταγωνιστεί τη Samsung και την Apple παρά το γεγονός ότι οι συσκευές της λαμβάνουν θετικές κριτικές. Πάντως, η ίδια ανακοίνωσε ότι μετά από 3 χρόνια “μειωμένων εσόδων”, έφερε εις πέρας το πρώτο κερδοφόρο τρίμηνό της.