Τα European Business Awards ’14-15 ανακήρυξαν τη Vermantia ως μια από τους “National Champions” της χρονιάς, καθώς είχε διακριθεί ανάμεσα στις 10 κατηγορίες των βραβείων.

VermantiaH Vermantia, μία από τους 60 National Champions των φετινών European Business Awards 2014-2015 sponsored by RSM βραβεύτηκε την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015 σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από την RSM Greece και τα European Business Awards στην Αίγλη Ζαππείου. Χορηγός και υποστηρικτής των βραβείων από την ίδρυσή τους μέχρι σήμερα είναι η RSM Greece, μέλος της RSM International του 6ου μεγαλύτερου δικτύου Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων επιχειρήσεων παγκοσμίως.

Tα European Business Awards sponsored by RSM είναι τα μοναδικά επιχειρηματικά ευρωπαϊκά βραβεία με παγκόσμιο κύρος. Είναι ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός θεσμός, ο οποίος αναγνωρίζει και επιβραβεύει την επιχειρηματικότητα, τις καλές πρακτικές και την καινοτομία των επιχειρήσεων της Ε.Ε. Αποτελεί το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό διαγωνισμό επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε διάφορους κλάδους της οικονομίας. Τα βραβεία επικεντρώνονται σε εταιρίες που έχουν επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα στις 10 κατηγορίες των βραβείων, από την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση έως την εξυπηρέτηση του πελάτη, τα οποία και τις κατατάσσουν σε ηγετική θέση στην Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος έλαβαν μέρος 24.000 επιχειρήσεις από 33 χώρες της Ευρώπης. Το σύνολο των φετινών National Champions ήταν 706, από τους οποίους οι 60 ήταν Ελληνικές επιχειρήσεις. Οι 60 National Champions της χώρας μας, μεταξύ αυτών και η Vermantia που προκρίθηκαν στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού θα αξιολογηθούν από τους κριτές με βάση τις video παρουσιάσεις που έχουν ήδη υποβληθεί και ανέβει στην ιστοσελίδα των βραβείων. Παράλληλα με την αξιολόγηση των κριτών διεξάγεται και η ψηφοφορία του κοινού που θα αναδείξει τον National Public Champion της κάθε χώρας.

Η Vermantia διαγωνίζεται στην κατηγορία Innovation και διεκδικεί πλέον μια θέση στη δεκάδα του τελικού. Η Vermantia  θα συναγωνισθεί τους υπόλοιπους εθνικούς πρωταθλητές στην κατηγορία RSM The UKTI Award for Innovation, για το βραβείο Κοινού. Οι υποστηρικτές της Vermantia μπορούν ψηφίζοντας το βίντεο συμμετοχής να βοηθήσουν τη Vermantia να αναδειχθεί ο Εθνικός Πρωταθλητής Κοινού (National “Public” Champion) και να συνεχίσει μέχρι την κορυφή των European Business Awards 2014/15 sponsored by RSM και τον τίτλο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλητή Κοινού.