Οι νέες φωτογραφικές μηχανές COOLPIX προσφέρουν απλότητα, στυλ και ευκολία στην ανάρτηση φωτογραφιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με άλλα λόγια, η Nikon προχωρά τη φωτογραφία σε άλλο επίπεδο!

Nikon-CoolpixΗ Nikon ενίσχυσε τη δημοφιλή σειρά compact φωτογραφικών μηχανών COOLPIX με τρία νέα μοντέλα: την προηγμένη COOLPIX S3700 με ενσωματωμένη υποστήριξη Wi-Fi1 και NFC2 για εύκολη κοινοποίηση φωτογραφιών και video, την κομψή COOLPIX S2900 20 megapixel με το λεπτό σώμα που μπορεί να σας συνοδεύσει παντού και την εύχρηστη φωτογραφική μηχανή COOLPIX L31 16 megapixel που παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Με την COOLPIX S3700 20 megapixel δεν ήταν ποτέ ευκολότερη η κοινοποίηση φωτογραφιών υψηλής ποιότητας μέσω μιας έξυπνης συσκευής με ένα απλό άγγιγμα χάρη στην τεχνολογία Wi-Fi1 και NFC2. Η δράση αποτυπώνεται εξ ολοκλήρου και πανεύκολα σε εικόνες και video HD με το οπτικό zoom 8x το οποίο επεκτείνεται σε Dynamic Fine Zoom 16×3. Η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σάς επιτρέπει να συνεχίζετε τη λήψη τις πιο καίριες στιγμές και η Ιδιαίτερη επεξεργασία εγγυάται ότι οι selfie και τα ομαδικά πορτραίτα θα είναι πάντα όμορφα!

Η COOLPIX S2900 20 megapixel καθιστά τη λήψη με στυλ μια καθημερινή δραστηριότητα – χωρά εύκολα στην τσέπη ή στην τσάντα και διατίθεται σε μια ποικιλία χρωμάτων. Όλα αυτά ενισχύονται επίσης και από το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά εύχρηστη. Τραβήξτε εξαιρετικές κοντινές λήψεις πιο εύκολα με το οπτικό zoom 5x που επεκτείνεται σε Dynamic Fine Zoom 10×3 και εξασφαλίστε πανέμορφες πεντακάθαρες εικόνες με το άγγιγμα ενός κουμπιού και με τη βοήθεια της Αυτόματης επιλογής σκηνής που σας ενημερώνει σχετικά με τις σωστές ρυθμίσεις. Με το video HD οι στιγμές διασκέδασης με την οικογένειά σας αλλά και όλες οι εντυπωσιακές σκηνές αποτυπώνονται εύκολα με την Υποβοήθηση πανοραμικής λήψης.

Η λήψη καλών φωτογραφιών δεν χρειάζεται πλέον να είναι πολύπλοκη – η COOLPIX L31 16 megapixel είναι εύχρηστη, αξιόπιστη και διατίθεται σε προσιτή τιμή παρέχοντας εξαιρετικά αποτελέσματα. Το οπτικό zoom 5x είναι ιδανικό για λήψη όμορφων πορτραίτων και η εγγραφή video HD με ένα άγγιγμα κάνει εύκολη την αλλαγή από τη λειτουργία φωτογραφίας στη λειτουργία video. Τα Ειδικά εφέ που είναι ενσωματωμένα στη φωτογραφική μηχανή προσφέρουν έμπνευση για μια δημιουργική προσέγγιση και είναι εύκολο να συνεχίζετε τη λήψη στα ταξίδια σας με τις μπαταρίες AA τις οποίες μπορείτε να βρείτε παντού.
Η Ines Bernardes, Διευθύντρια Προϊόντων για τις COOLPIX στη Nikon Europe, παρουσίασε σήμερα τα νέα μοντέλα και δήλωσε: «Είτε είστε λάτρης της ανάρτησης φωτογραφιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε σας αρέσει να τραβάτε φωτογραφίες κάθε μέρα είτε απλώς θέλετε να αποτυπώνετε ξεχωριστές στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους σας, υπάρχει μια νέα COOLPIX για εσάς. Οι φωτογραφικές μηχανές είναι κομψές, λεπτές και διαθέτουν χαρακτηριστικά που κάνουν τη λήψη διασκεδαστική ενώ ταυτόχρονα η ποιότητα των φωτογραφιών είναι πάντα εξαιρετική. Αυτές οι φωτογραφικές μηχανές έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν απόλυτα με τον τρόπο ζωής σας».

 

Κοινωνικότητα με στυλ
Αν είστε λάτρεις της μόδας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η λεπτή COOLPIX S3700 είναι η ιδανική φωτογραφική μηχανή για εσάς. Έχει μοναδική εμφάνιση, τραβάει εξαιρετικές φωτογραφίες και παρέχει τη δυνατότητα άμεσης κοινής χρήσης μέσω μιας έξυπνης συσκευής με NFC2 με το άγγιγμα ενός κουμπιού. Υπάρχει ένα ειδικό κουμπί Wi-Fi για τη μεταφορά των εικόνων σας ώστε να μπορείτε να είστε πάντα σε θέση να δημοσιεύετε τις φωτογραφίες σας όπου κι αν πάτε.

Ισχύς πολλών megapixel
Τόσο η COOLPIX S3700 όσο και η COOLPIX S2900 διαθέτουν αισθητήρες εικόνας CCD 20 megapixel ενώ η COOLPIX L31 έχει αντίστοιχο αισθητήρα 16 megapixel. Ο υψηλός αριθμός των megapixel σε κάθε φωτογραφική μηχανή σημαίνει ευκρινείς εικόνες με πολλές λεπτομέρειες και ενδείκνυται για μεγεθύνσεις φωτογραφιών ή αφίσας.

Μεγέθυνση της δράσης
Η προηγμένη COOLPIX S3700 διαθέτει οπτικό zoom 8x το οποίο επεκτείνεται σε Dynamic Fine Zoom 16×3 ενώ η COOLPIX S2900 έχει οπτικό zoom 5x το οποίο επεκτείνεται σε Dynamic Fine Zoom 10×3. Τέλος, η COOLPIX L31 έχει οπτικό zoom 5x. Οι κοντινές λήψεις εκφράσεων του προσώπου γίνονται απλές με το καδράρισμα της τέλειας ομαδικής λήψης και της αποτύπωσης της δράσης εκεί ακριβώς όπου συμβαίνει.

Κινούμενες αναμνήσεις
Ανεξάρτητα από το αν είναι λεπτές ή πολύχρωμες, αυτές οι νέες φωτογραφικές μηχανές COOLPIX έχουν πάρει στα σοβαρά την αποτύπωση καθαρών φωτογραφιών και ομαλών video. Η αλλαγή μεταξύ λήψης φωτογραφιών και video είναι πανεύκολη κι έτσι μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποτυπώνετε τη μαγεία. Δεν θα χάσετε ποτέ ξανά τις ξεχωριστές στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους σας!

 

Σύνοψη βασικών λειτουργιών

 

COOLPIX S3700
-Υποστήριξη ενσωματωμένου Wi-Fi και NFC: Μοιραστείτε φωτογραφίες και video με μια έξυπνη συσκευή με τη δυνατότητα NFC και με ένα απλό άγγιγμα στη φωτογραφική σας μηχανή ή μεταφέρετε τις φωτογραφίες σας μέσω του ειδικού κουμπιού Wi-Fi1.
-Λεπτή σχεδίαση: Αρκετά λεπτή για να την έχετε μαζί σας οπουδήποτε και με υψηλής ποιότητας φινίρισμα και μεγάλο εύρος χρωμάτων που την κάνουν να ξεχωρίζει από το πλήθος.
-Φακός NIKKOR με οπτικό zoom 8x: Το ευρυγώνιο οπτικό zoom 8x επεκτείνεται σε Dynamic Fine Zoom 16×3 για αποτύπωση περισσότερης δράσης.
-Αισθητήρας εικόνας CCD 20 MP: Με υψηλό αριθμό megapixel, οι εικόνες είναι ευκρινείς με πολλές λεπτομέρειες. Ενδείκνυται για μεγεθύνσεις φωτογραφιών ή αφίσας.
-Υποβοήθηση πανοραμικής λήψης: Δημιουργήστε εκπληκτικές πανοραμικές λήψεις εύκολα γυρίζοντας τη φωτογραφική μηχανή κατακόρυφα ή πραγματοποιώντας οριζόντια πανοραμική λήψη στη λειτουργία Υποβοήθησης πανοραμικής λήψης.
-Εγγραφή video HD: Καταγράψτε σε HD (720/30p) με το άγγιγμα ενός κουμπιού. Μεγεθύνετε ξεχωριστές στιγμές ενώ η Απόσβεση κραδασμών διατηρεί την ομαλή ροή video.

 

COOLPIX S2900
-Αισθητήρας εικόνας CCD 20 MP: Ο υψηλός αριθμός των megapixel του αισθητήρα εικόνας σάς προσφέρει καθαρές εικόνες με ευκρινείς λεπτομέρειες. Ενδείκνυται για μεγεθύνσεις.
-Φακός NIKKOR με οπτικό zoom 5x: Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε εξαιρετικά ομαδικά πορτραίτα και να κάνετε όμορφες κοντινές λήψεις με το οπτικό zoom 5x το οποίο επεκτείνεται σε Dynamic Fine Zoom 10×3.
-Εγγραφή video HD: Όταν εκτυλίσσονται μαγικές στιγμές, εσείς θα είστε έτοιμοι να τις αποτυπώσετε σε HD (720p) με ένα απλό άγγιγμα του κουμπιού εγγραφής video.
-Υποβοήθηση πανοραμικής λήψης: Δημιουργήστε εκθαμβωτικές λήψεις από τις διακοπές σας καθώς η Υποβοήθηση πανοραμικής λήψης συνδυάζει το αποτέλεσμα σε μια μεμονωμένη μοναδική πανοραμική λήψη.
-16 λειτουργίες σκηνής: Επιλέξτε τον τύπο της σκηνής που αποτυπώνετε και οι ρυθμίσεις θα βελτιστοποιηθούν αυτόματα για την τέλεια λήψη.
-AF εύρεσης στόχου: Η γρήγορη και ακριβής αυτόματη εστίαση κάνει εύκολη τη λήψη καθαρών εικόνων αφού εντοπίζει αυτόματα το θέμα σας και εστιάζει σε αυτό.

 

COOLPIX L31
-Ευκολία στη χρήση: Η διάταξη των κουμπιών δεν είναι πολύπλοκη και η Εύκολη αυτόματη λειτουργία βελτιστοποιεί όλες τις ρυθμίσεις για μια τέλεια λήψη κάθε φορά.
-Αισθητήρας εικόνας CCD 16 MP: Θα έχετε πάντα ευκρινείς φωτογραφίες με πολλές λεπτομέρειες. Ενδείκνυται για μεγεθύνσεις αγαπημένων λήψεων.
-Φακός NIKKOR με οπτικό zoom 5x: Το οπτικό zoom 5x σας φέρνει πιο κοντά στη δράση και σας βοηθά να προσαρμόζεστε σε οποιαδήποτε συνθήκη λήψης.
-Εγγραφή video HD: Τα video ζωντανεύουν τις αναμνήσεις. Καταγράψτε τις δικές σας σε HD (720p) με το άγγιγμα ενός κουμπιού.
-Λαβή για εύκολο κράτημα: Όταν κρατάτε καλά τη φωτογραφική μηχανή στα χέρια σας, παραμένει περισσότερο σταθερή και εσείς τραβάτε πιο ευκρινείς φωτογραφίες. Ο χειρισμός είναι εύκολος χάρη στη διάταξη των κουμπιών.
-Μπαταρίες AA: Ακόμα κι αν ταξιδεύετε, οι μπαταρίες ΑΑ πωλούνται παντού κι έτσι μπορείτε να συνεχίσετε τη λήψη χωρίς να ανησυχείτε για το αν θα ξεφορτιστεί η μπαταρία.