Η αυλαία του 3ου Gaming Festival έπεσε σημειώνοντας ρεκόρ προσέλευσης. Διοργανώθηκαν συνολικά 160 τουρνουά, όπου και έλαβαν μέρος πάνω από 3.500 gamers και αμέτρητα happenings.

3ου Gaming FestivalΟι gamers πέρασαν τις πόρτες του 3ου Gaming Festival στον 4ο όροφο του The Mall Athens, σημειώνοντας ρεκόρ επισκεπτών.  Από τις 19/12 ως τις 11/01, οι επισκέπτες του 3ου Gaming Festival είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όλα τα νέα releases για PS4 και Xbox One ,τίτλους που πρόκειται να κυκλοφορήσουν τους προσεχείς μήνες, αλλά και νέα releases σε PS3, PS vita, Xbox360 και Kinect.
Εκτός από τις εταιρείες των videogames, δυναμική παρουσία είχε η Sony Mobile, η οποία μας παρουσίασε νέα gaming gadgets καθώς και κινητά τηλέφωνα και tablet. Η Samsung προσέφερε μοναδική gaming εμπειρία στα νέα της monitors, ενώ η ΒΕΝQ παρουσίασε τους υψηλής ευκρίνειας 3D βιντεοπροβολείς της ιδανικούς για gaming.

 

Στο 3ο Gaming Festival διοργανώθηκαν συνολικά 160 τουρνουά.

⦁ 3.500 gamers έλαβαν μέρος στα καθημερινά τουρνουά του PES15 με κορύφωση το Πανελλήνιο διήμερο τουρνουά.
⦁ 360 gamers συμμετείχαν στα τουρνουά League of Legends και Hearthstone, τα οποία διοργάνωσαν τα inSpot. Τα δώρα των νικητών των καθημερινών τουρνουά 1V1 ήταν μία προσφορά της εταιρείας Logitech, ενώ τα δώρα των μεγάλων νικητών των διήμερων τουρνουά 2V2 ήταν μια προσφορά της εταιρείας BENQ.
⦁ 300 gamers συμμετείχαν στα καθημερινά mini τουρνουά ΝΒΑ 2Κ 2015 στο περίπτερο του Milko κερδίζοντας 155 δώρα Milwaukee Bucks από τα official ΝΒΑ stores .Οι φιναλίστ του μεγάλου διήμερου τουρνουά NBA 2K 2015, το οποίο διεξήχθη στο περίπτερο του Milko, κέρδισαν δώρα Milwaukee Bucks από τα official ΝΒΑ stores, προσφορά του Milko, καθώς και videogames και εμφασίσεις του Παναθηναϊκού, προσφορά της CD Media.

Τις 23 μέρες του Gaming Festival πλαισίωσαν happenings, live παραγωγές του MAD Radio και dj sets από τον Κώστα Ζήκο του 95.2 Athens DeeJay.
Σε 25 on line διαγωνισμούς μοιράστηκαν συνολικά 80 δώρα, προσφορά των εταιρειών Sony PlayStation, CD Media ,Logitech, Razer, Enarxis Dynamic Media, Zegetron και Bandai Namco. Κατά τη διάρκεια του 3ου Gaming Festival δωροθετήθηκαν συνολικά 550 video games, περιφερειακά, και κονσόλες, ενώ μοιράστηκαν 30.000 συλλεκτικά giveaways προσφορά των συμμετεχουσών εταιρειών.

H τεράστια επιτυχία του 3ου Gaming Festival και η θερμή ανταπόκριση των gamers δημιουργεί την ανάγκη στην Imagine More για μεγαλύτερα gaming events.
Stay tuned…..