Τα νέα smartphones της εταιρείας συνδυάζουν την καινοτομία στον τομέα του hardware με το πιο πρόσφατο λογισμικό και τις υπηρεσίες της Microsoft σε απίστευτη τιμή.

LumiaΑποκαλύφθηκαν τα Microsoft Lumia 435 και Lumia 532, οι πιο προσιτές συσκευές της σειράς Lumia έως σήμερα από τη Microsoft Corp. Τόσο το Lumia 435 όσο και το Lumia 532 βοηθούν τους χρήστες να κάνουν ακόμα περισσότερα με τη συσκευή τους, αφού διαθέτουν την πιο πρόσφατη έκδοσή των Windows Phone 8.1.
Την ώρα που πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να κάνουν τη μετάβαση από τα feature phones στα smartphones, τα Lumia 435 και Lumia 532 αποτελούν μια ισορροπημένη πρόταση από πλευράς χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων, προσφέροντας παράλληλα την εμπειρία χρήσης του λειτουργικού Windows Phone 8.1 σε νέα επίπεδα τιμών. Το Lumia 435 είναι η πιο προσιτή συσκευή Lumia έως τώρα αλλά και η πρώτη της σειράς 400. Διαθέτει τα κύρια χαρακτηριστικά ενός smartphone ενώ δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αποκτήσουν πρόσβαση στις πιο πρόσφατες εφαρμογές αλλά και να βιώσουν τις καλύτερες εμπειρίες Windows Phone. Το Lumia 532 είναι μια ισχυρή τετραπύρηνη συσκευή η οποία επενδύει στην επιτυχία του Lumia 530. Με τη μοναδική του σχεδίαση, την οθόνη Glance Screen, την εμπρόσθια κάμερα και ακόμα περισσότερη μνήμη, το Lumia 532 επιτρέπει στους ανθρώπους να επιτύχουν τους στόχους τους προσφέροντας τις καλύτερες εμπειρίες Microsoft.

 

Δείτε μερικά από τα “ατού” τους
-Εναλλαγή χωρίς κόπο από κλήση φωνής σε κλήση βίντεο με το ενσωματωμένο Skype και την εμπρόσθια κάμερα.
-Εύκολη διαχείριση και διαμοιρασμός αρχείων με την εγκατεστημένη σουίτα Microsoft Office.
-Δημιουργία ασφαλών αντίγραφων των αρχείων με τα 30 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου στο cloud από το OneDrive.
-Εύκολη διαχείριση της προσωπικής και της επαγγελματικής αλληλογραφίας με το Microsoft Outlook να είναι κατευθείαν έτοιμο για χρήση.
-Εξαιρετικές φωτογραφίες γρήγορα και απλά με την εφαρμογή Lumia Camera. Επεξεργασία και διαμοιρασμός φωτογραφιών selfie με την εμπρόσθια κάμερα και την εφαρμογή Lumia Selfie.
-Διαμόρφωση της αρχικής οθόνης ανάλογα με τις επιθυμίες του χρήστη με την τελευταία έκδοση των Windows Phone 8.1 και την ολοκληρωμένη αναβάθμιση Lumia Denim με το κέντρο ειδοποιήσεων, τo Word Flow και τα Live Folders.
-Συνεχής ενημέρωση των χαρακτηριστικών του λειτουργικού μέσω των συχνών του αναβαθμίσεων.

 

«Όταν ξεκινήσαμε τη διάθεση των συσκευών Lumia πριν τρία χρόνια, δεσμευτήκαμε να προσφέρουμε συσκευές σε περισσότερους ανθρώπους και ακόμα περισσότερα επίπεδα τιμών» δήλωσε η Jo Harlow, Corporate Vice President for Phones στη Microsoft. «Με τα Lumia 435 και Lumia 532 υλοποιήσαμε το στόχο του να δημιουργήσουμε τις πιο προσιτές συσκευές Lumia έως σήμερα, σε μια προσπάθεια να προσεγγίσουμε όσους αγοράζουν smartphone για πρώτη φορά. Τα Lumia 435 και Lumia 532 προσφέρουν ανταγωνιστικό hardware και καινοτόμο software το οποίο θα συνεχίσει να λαμβάνει όλες τις αναβαθμίσεις και βελτιώσεις, προκειμένου οι χρήστες να απολαμβάνουν τα πλέον πρόσφατα και ενημερωμένα χαρακτηριστικά των συσκευών τους».

Τα Lumia 435 και Lumia 532 θα ξεκινήσουν να κυκλοφορούν σε επιλεγμένες αγορές το Φεβρουάριο. Οι δύο συσκευές θα είναι διαθέσιμες σε έντονο πράσινο, έντονο πορτοκαλί, λευκό και μαύρο χρώμα τόσο σε single όσο και σε dual SIM εκδόσεις. Οι τελευταίες θα είναι εξοπλισμένες με τη λειτουργία Smart Dual SIM η οποία επιτρέπει στο χρήστη να διαχειρίζεται εύκολα κλήσεις και μηνύματα και στις δυο κάρτες SIM. Η τιμολόγηση των συσκευών θα διαφέρει ανάλογα με την αγορά και τον πάροχο. Εκτιμώμενη τιμή λιανικής πώλησης για την Ελληνική αγορά τα 89 EUR για το Lumia 435 και τα 99 EUR για το Lumia 532.