Αυτά τα προστατευτικά οθόνης έχουν κλέψει την προσοχή στο εξωτερικό, καθώς, όχι μόνο δεν αφήνουν την οθόνη να γρατζουνιστεί, αλλά παράλληλα μετατρέπονται σε καθρέπτη.

προστατευτικό οθόνηςΟ επιχειρηματίας Daymond John παρουσίασε μια νέα σειρά με προστατευτικά οθόνης που βασίζονται στο γυαλί και τη χρυσή – πλατινένια απόχρωση. Το ιδιαίτερο, όμως, με αυτά είναι ότι λειτουργούν και ως καθρέπτη, φυσικά όταν η οθόνη του smartphone είναι απενεργοποιημένη.

Ουσιαστικά, το υλικό των προστατευτικών μετατρέπει τις οθόνες των κινητών σε άκρως ανθεκτικές όσον αφορά τις γρατζουνιές, ενώ παράλληλα επιτρέπει στο χρήστη να τσεκάρει την εικόνα του. Με άλλα λόγια, δεν χρειάζεται να ανοίγετε την μπροστινή κάμερα του κινητού σας για να ελέγχετε εάν το χτένισμά σας καταστράφηκε από τον αέρα.

Προς το παρόν, το προστατευτικό οθόνης είναι διαθέσιμο για τα: iPhone 5, 5s, 5c, iPhone 6, iPhone 6 Plus και Samsung Galaxy S5. Η τιμή του NEW TEMPERED GLASS GOLD MOGUL MIRROR ξεκινά από τα $ 29,99 και οι παραγγελίες γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα Moguls Mobile.