Η LEXIS λέει “ναι” σε μια νέα συνεργασία στον τομέα των UPS με τον οίκο INVTPowerSystem και μετατρέπεται στον αποκλειστικό διανομέα των προϊόντων της.

lexis_logoΗ LEXIS Πληροφορική ανακοίνωσε πρόσφατα την έναρξη της επίσημης συνεργασίας της με τον οίκο INVT Power System για την προώθηση συστημάτων αδιάλειπτης παροχής ηλεκτρικής ενέργειας (UPS). Η LEXIS Πληροφορική θα διανέμει και θα υποστηρίζει τα προϊόντα INVT στην ελληνική αγορά ως Αποκλειστικός Διανομέας.

Πρόκειται για μία συνεργασία υψηλής σημασίας, τόσο για τη LEXIS, που θα εμπλουτίσει το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της, όσο και για τη INVT Power System που μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας στοχεύει να διευρύνει το κανάλι της και να διεισδύσει σε νέες αγορές.

Η INVT Power System διαθέτει προϊόντα UPS που χαρακτηρίζονται για την υψηλή τους ποιότητα και την ασυναγώνιστη τιμή τους. Η σειρά on line διπλής μετατροπής, από 1 – 10 KVA, είναι σχεδιασμένη με υψηλές προδιαγραφές και βασισμένη σε τεχνολογία αιχμής για φορτία PF=0.9. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν  LCD Display, 2 χρόνια εγγύηση (UPS & BAT) και μπορούν να καλύψουν ανάγκες οικιακής αλλά και επαγγελματικής χρήσης. Έχουν αποσπάσει πλήθος διακρίσεων και διαθέτουν τον ισχυρότερο δείκτη τιμής προς απόδοση στην αγορά.

Μέσω της συνεργασίας της με τη INVT Power System, η LEXIS Πληροφορική διευρύνει τις συνεργασίες της στην Ελλάδα και το εξωτερικό και είναι σε θέση να προσφέρει τις πιο τεχνολογικά προηγμένες λύσεις στους πελάτες της σε ιδιαίτερα συμφέρουσες τιμές (value for money προϊόντα).