Μια εκδήλωση που θα συζητηθεί και θα φέρει στο προσκήνιο την πρώτη Ελληνική startup εταιρεία που απέκτησε παγκόσμια αναγνώριση. Να είστε όλοι στις 13 Ιανουαρίου στο InnovAthens!

4ο Startup Grind AthensΓνώρισε από κοντά την άγνωστη ιστορία του Έλληνα Founderπου έστησε μια startup με πραγματικά παγκόσμια εμβέλεια, κατάφερε να σηκώσει συνολικά $4,4 εκατομμύρια και έγινε η πρώτη ελληνική startup που ολοκλήρωσε 3 γύρους χρηματοδότησης στην αμερικάνικη αγορά. O Νίκος Κακαβούλης, επιχειρηματίας με πολύχρονη εμπειρία στις startups, κάνει ποδαρικό στο StartupGrindAthensγια το 2015 και φέρνει με την νέα χρονιά μια εκδήλωση που θα συζητηθεί, καθώς θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το νέο project στο οποίο δουλεύει πυρετωδώς.

 

Ο ιδρυτής του Daily Secret, εκδότης καθημερινών e-mail newsletter θα μιλήσει για την εμπειρία του στο τιμόνι της εταιρίας που αναπτύχθηκε ραγδαία σε 27 αγορές, ξεπερνώντας τους  1 εκατομμύριο συνδρομητές. Πριν από το DailySecret ήταν ιδρυτικό μέλος μια άλλης startup της HealthLeap, που εξαγοράστηκε από το Vitals.com. Η δουλειά του έχει αποσπάσει πολλές διακρίσεις και έχει συμπεριληφθεί σε λίστες όπως του Fortune 40-under-40 και το WhoisWho. Είναι συχνός ομιλητής σε συνέδρια όπως το TechCrunch, Disrupt και το SXSW και η δουλειά του έχει παρουσιαστεί στην International  HeraldTribune, τη HuffingtonPost, τη Vogue και άλλες διεθνείς εκδόσεις.

 

Ο Νίκος ήταν μέχρι πρόσφατα ο brandambassador του Dewars και δούλεψε με την Google ώστε να φέρει ελληνικό και διεθνές περιεχόμενο στις πλατφόρμες Fieldtrip και GoogleGlass. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και του ColumbiaBusinessSchool και μέλος του δικτύου της Endeavor. Ζει πλέον μόνιμα στην Αθήνα και απολαμβάνει να βοηθά άλλους νέους επιχειρηματίες.  Γι’ αυτό και δέχτηκε με χαρά να μοιραστεί την πολύτιμη εμπειρία του με τους ενθουσιώδεις φίλους του Startup GrindAthensπου με τις ερωτήσεις τους θα αποκομίσουν για άλλη μια φορά χρήσιμα συμπεράσματα για το πως κάνεις scale μια startup και πως επιβιώνεις μέσα σε 3 πολύ σκληρούς αλλά και αποδοτικούς γύρους χρηματοδότησης.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΕΕ, με την υποστήριξη του InnovAthensκαι ξεκινάει στις 6 το απόγευμα. Η αμεσότητα που εξασφαλίζει ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων – INNOVATHENS και η μοναδική μορφή των εκδηλώσεων του StartupGrind, αποτελεί το δυνατό σημείο που συγκέντρωσε από την πρώτη κιόλας στιγμή την προσοχή του κοινού.

 

Το παγκόσμιο φαινόμενο StartupGrind ξεκίνησε το 2010 στο SilliconValleyτης Californiaκαι μέσα σε 4 μόλις χρόνια έχει εξαπλωθεί διεθνώς, έχοντας παρουσία σε 125 πόλεις σε περισσότερες από 55 χώρες σε όλο τον κόσμο. Με την υποστήριξη του Google for Entrepreneurs, συνεχίζει στην Αθήνα τα μηνιαία events που σκοπό έχουν να διδάξουν, να εμπνεύσουν και να ενώσουν τους Έλληνες επιχειρηματίες.

 

 

StartupGrindAthens

Ημερομηνία: Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Ώρα: 6μμ

Χώρος: InnovAthens

Διεύθυνση: «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, Κτίριο Αεριοφυλάκιο 2, Πειραιώς 100, Γκάζι, 11854 Αθήνα

Τηλ: +302130109300

Κρατήσεις Θέσεων: http://www.eventbrite.com/e/startup-grind-athens-hosts-nikos-kakavoulis-daily-secret-tickets-14706552695?aff=newsletter

 

 

Agenda

18:00 – Networking και φαγητό

19:00 – Fireside chat με τον Νίκο Κακαβούλη (Founder Daily Secret)

20:00 – Networking