Η Samsung Electronics οδηγεί τα ηχεία σε άλλη διάσταση, ανακοινώνοντας τη νέα σειρά προϊόντων ήχου στο πλαίσιο της CES 2015. Ρίξτε μια ματιά στα πρωτότυπα ηχεία.

WAM7500Nέα σειρά προϊόντων ήχου ανακοινώθηκαν από τη Samsung Electronics στο πλαίσιο της CES 2015, συμπεριλαμβανομένων των WAM7500/6500, καθώς και ακόμα περισσότερων επιλογών για κυρτές ηχομπάρες.

 

Τα ηχεία WAM7500/6500 αποτελούν ένα νέο concept της Samsung, που παρέχει μια ολοκληρωμένη ακουστική εμπειρία, χωρίς περιορισμούς όσον αφορά τη θέση του ακροατή σε σχέση με το ηχείο. Σε αντίθεση με τα συμβατικά ηχεία, που αναπαράγουν ήχο προς μία μόνο κατεύθυνση, τα ηχεία WAM7500/6500 διοχετεύουν τον ήχο σε ολόκληρο το δωμάτιο.

 

Αυτή η επαναστατική προσέγγιση επιτεύχθηκε μέσω της τεχνολογίας “RingRadiator” που επιτρέπει στον ήχο να μεταδίδεται σε ακτίνα 360 μοιρών, διασφαλίζοντας έτσι τη σωστή ισορροπία ανάμεσα στις νότες.

 

«Με τα ηχεία WAM7500/6500 οι ακροατές μπορούν να απολαμβάνουν ένα ζωντανό ήχο, όπου και να βρίσκονται, ενώ οι νέες κυρτές ηχομπάρες συμπληρώνουν απόλυτα την εμπειρία της τηλεόρασης», δήλωσε ο JurackChae, Αντιπρόεδρος της SamsungElectronics.

 

Το WAM7500 συνδυάζει τον κομψό σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα ήχου. Το WAM6500 διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία, προκειμένου να μπορεί ο ακροατής να απολαμβάνει τον καλύτερο ήχο, εντός και εκτός οικίας. Τα δύο μοντέλα συνδέονται εύκολα σε τηλεοράσεις, ηχομπάρες και φορητές συσκευές.

 

Για τη δημιουργία των ηχείων WAM7500/6500 αξιοποιήθηκε και το νέο εργαστήριο ήχου στην Καλιφόρνια, που διαθέτει τις πλέον πρόσφατες τεχνολογίες. Επιπλέον, στα ηχεία έχουν χρησιμοποιηθεί υψηλής ποιότητας υλικά, με στόχο να ταιριάζουν σε όλους τους τύπους διακόσμησης.

 

Επιπλέον, η εταιρεία επεκτείνει την πρώτη παγκοσμίως σειρά με κυρτές ηχομπάρες, με τις σειρές 8500, 6500 και 6000. Έτσι εμπλουτίζει τα προϊόντα ήχου με τέσσερις συνολικά σειρές, που έρχονται να ταιριάξουν απόλυτα με τον κομψό σχεδιασμό των SamsungCurvedTV’s διαφόρων μεγεθών – από 45 έως 78 ίντσες.