Η SUHD TV φέρνει μια νέα εποχή για την τηλεόραση με την προηγμένη τεχνολογία SUHD και βελτιωμένες δυνατότητες Smart με λειτουργικό Tizen. Ανακαλύψτε την!

SUHD 9500_1Η νέα σειρά των SUHD TVs της Samsung θέτει νέα standards για το premium UHD περιεχόμενο, ανεβάζοντας τον πήχη στην εμπειρία θέασης. Η πρωτοποριακή, SUHD TV αποτελεί ορόσημο για την εποχή της UHD, καθώς προσπερνά τα όρια των προηγούμενων οθονών, αποδίδοντας υπέροχη εικόνα με εκπληκτική αντίθεση, εντυπωσιακή φωτεινότητα και θαυμάσιο χρώμα.

Επιπλέον, η Samsung SUHD TV έχει νέα χαρακτηριστικά, όπως η τεχνολογία SUHD που αποδίδει ασυναγώνιστη εικόνα, ο κομψός, κυρτός σχεδιασμός της και οι Smart λειτουργίες της με λειτουργικό σύστημα Tizen, που προσδίδουν εύκολη πρόσβαση σε περιεχόμενο.

«Ανεξαρτήτως περιεχομένου, η Samsung παρέχει την κορυφαία εικόνα στην αγορά και θα συνεχίσει με τις SUHD TVs. Οι καταναλωτές μπορούν να μας εμπιστευτούν ότι, είμαστε περισσότερο αφοσιωμένοι από ποτέ στην ανάπτυξη καινοτόμου και προηγμένης εμπειρίας οικιακής ψυχαγωγίας», δήλωσε ο HS Kim, Πρόεδρος του τμήματος Visual Display της Samsung Electronics.

 

Παρουσιάζοντας ασυναγώνιστη ποιότητα οθόνης
Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της Samsung, την φιλική στο περιβάλλον τεχνολογία νάνο-κρυστάλλων και την έξυπνη SUHD καινοτομία για την ποιότητα της οθόνης, οι Samsung SUHD TVs επιδεικνύουν πρωτοποριακά πλεονεκτήματα στην αντίθεση, τη φωτεινότητα, την αναπαραγωγή χρώματος και τη λεπτομέρεια, προκειμένου να αποδώσουν μια ασυναγώνιστα ποιοτική εμπειρία.

Η τεχνολογία νάνο-κρυστάλλων των SUHD TV μεταδίδει διαφορετικά χρώματα φωτός ανάλογα με τη δυνατότητά τους να παράγουν τη μέγιστη χρωματική ευκρίνεια. Η τεχνολογία αυτή παράγει ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων, 64 φορές παραπάνω απ’ ότι η συνηθισμένη τηλεόραση.

Η τεχνολογία SUHD αναλύει αυτόματα τη φωτεινότητα των εικόνων, και αποδίδει τη μέγιστη αντίθεση, προβάλλοντας εικόνες με βαθύ μαύρο ή πιο φωτεινά χρώματα, ακόμη και 2,5 φορές παραπάνω, σε σύγκριση με τη συμβατική τηλεόραση.

Οι Samsung SUHD τηλεοράσεις διαθέτουν τεχνολογία φιλική προς το περιβάλλον, προκειμένου να έχουν την καλύτερη απόδοση και αξιοπιστία στην κατηγορία τους.

 

Κομψός, κυρτός σχεδιασμός
Όταν η Samsung παρουσίασε τον κυρτό σχεδιασμό το 2013, άλλαξε την τηλεοπτική εμπειρία θέασης. Με στοιχεία από τη σύγχρονη τέχνη και αρχιτεκτονική, ο σχεδιασμός της Samsung εμπλουτίστηκε με πολλά νέα στοιχεία, τόσο μοντέρνα όσο και μινιμαλιστικά.

 

Η νέα Smart TV επαναπροσδιορίζει το μέλλον της ψυχαγωγίας
Το 2015, όλες οι Samsung Smart TVs, συμπεριλαμβανομένης της νέας SUHD TV, θα διαθέτουν λειτουργικό σύστημα Tizen. Χάρη στο συγκεκριμένο λογισμικό, η νέα Smart TV πλατφόρμα της Samsung δεν προσφέρει μόνο ποικιλία από νέα χαρακτηριστικά, αλλά και έξυπνη πρόσβαση σε περιεχόμενο.

Η Samsung θα κυκλοφορήσει τρεις νέες σειρές SUHD TVs – JS9500, JS9000 και JS8500 – σε εννέα μεγέθη οθόνης από 48’’ έως 88’’, ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να καλύψουν τις δικές τους ανάγκες, επιλέγοντας την καλύτερη ποιότητα εικόνας.