Οι τηλεοράσεις 4Κ της Sony ανοίγουν έναν νέο κόσμο ψυχαγωγίας. Συνδυάζουν τη smart TV με την υψηλή ποιότητα εικόνας σε έναν πολύ λεπτό σχεδιασμό.

sony-4k-ultra-hd-tv-640x366Η Sony αναβαθμίζει την τηλεοπτική σας εμπειρία με τη νέα, όμορφη σειρά τηλεοράσεων BRAVIA™, για το 2015, στην οποία περιλαμβάνονται δώδεκα τηλεοράσεις Ultra HD 4Κ. Όπως και να το δει κανείς, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να είστε ενθουσιασμένοι. Από τη συγκλονιστική εικόνα 4K, που δεν κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα, και την ξεκούραστη εμπειρία χρήστη με τη Smart TV – η οποία συνδυάζει την Android TV™ με την τεχνολογία One-Flick Entertainment της Sony – μέχρι τον πολύ λεπτό σχεδιασμό της και τις έξοχες λεπτομέρειες που αποδίδει ο ήχος υψηλής ανάλυσης.

 

Επεξεργαστής X1 4Κ για απόλυτη ποιότητα 4K
Ο καινούργιος επεξεργαστής X1 4Κ της Sony προσφέρει απίστευτη καθαρότητα σε ό,τι κι αν παρακολουθείτε – περιεχόμενο 4K, High Definition, Standard Definition ή ακόμα και βίντεο χαμηλής ανάλυσης από το internet. Το πολύ ισχυρό τσιπ X1 αποτελεί το κλειδί στις εκθαμβωτικές εικόνες 4K, αναπτύσσοντας μεγαλύτερη καθαρότητα, ζωντανά χρώματα και υψηλή αντίθεση – χωρίς εσείς να κάνετε τίποτα – σε ό,τι κι αν βλέπετε. Κάθε πηγή αναλύεται έξυπνα, ώστε να διασφαλιστούν οι καταπληκτικές λεπτομέρειες της ανάλυσης 4K. Τόσο η ανάλυση SD, όσο και η HD έχουν αναβαθμιστεί με προσοχή σε ποιότητα που αγγίζει το 4K. Ό,τι και αν βλέπετε, έχει διακριτικά χρώματα και ραφιναρισμένες υφές. Ο θόρυβος της εικόνας μειώνεται και η αντίθεση βελτιώνεται δυναμικά για φωτεινά, λαμπερά σημεία και πλούσια βαθιά μαύρα.

 

Εξερευνήστε έναν νέο κόσμο με την Android TV
Η καινούργια, για φέτος, Android TV σάς προσφέρει πιο ομαλή θέαση από ποτέ. Φανταστείτε όλα όσα σας αρέσουν να κάνετε στο tablet ή το smartphone σας… τώρα μπορείτε να τα κάνετε και στη μεγάλη οθόνη! Η Sony Android TV προσφέρει ζωντανές εικόνες και ήχο και σας δίνει τη δυνατότητα να εξερευνήσετε έναν νέο κόσμο ταινιών, μουσικής, φωτογραφιών, παιχνιδιών, αναζήτησης, εφαρμογών και πολλών ακόμα – με την εκπληκτική ποιότητα εικόνας και ήχου της Sony.

Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Voice Control, μέσω του ενσωματωμένου μικροφώνου στο τηλεχειριστήριο αφής, για να αναζητήσετε περιεχόμενο, να κάνετε ερωτήσεις και να ρυθμίσετε την τηλεόρασή σας. Χάρη στην τεχνολογία Google Cast™ Ready, μπορείτε εύκολα να στείλετε περιεχόμενο από το smartphone ή το tablet στην τηλεόρασή σας. Γρήγορα, διασκεδαστικά και απλά.

Ποτέ δεν ήταν πιο απλό να απολαύσετε τα καλύτερα χαρακτηριστικά της BRAVIA, αλλά ούτε και πιο χαλαρωτικό, χάρη στη γρήγορη, ρευστή, νέα διασύνδεση χρήστη που φέρνει τον κόσμο του περιεχόμενου, των εφαρμογών και πολλών ακόμα στα ακροδάκτυλά σας. Πιάστε το εύχρηστο touchpad με τηλεχειρισμό και αφήστε το One-Flick Entertainment να σας ταξιδέψει μέσα από τα τηλεοπτικά κανάλια, τα βίντεο από το internet, τις φωτογραφίες και άλλο περιεχόμενο.

 

Πολύ λεπτή νέα εμφάνιση από την πιο λεπτή 4Κ τηλεόραση στον κόσμο
Οι φετινές BRAVIA δεν είναι απλά πιο «έξυπνες», αλλά και πολύ πιο λεπτές. Η εκπληκτική X90C παρουσιάζει ένα συναρπαστικό νέο «Floating Style» με πάχος μόλις 4,9 χλστ2. Χάρη στο καινοτόμο σύστημα τοποθέτησης σε τοίχο, που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, όταν ευθυγραμμίζεται στον τοίχο, η X90C είναι πραγματικά ένα αριστούργημα.

 

Ακούστε τα πάντα με εκπληκτικές λεπτομέρειες με τον ήχο υψηλής ανάλυσης
Ο ήχος υψηλής ανάλυσης κάνει το ντεμπούτο του στις τηλεοράσεις X94C και X93C, για το 2015. Ως «ήχος υψηλής ανάλυσης» εννοείται οποιοσδήποτε ήχος έχει καλύτερη ποιότητα από αυτήν των CD. Ζωντανέψτε τη μουσική μέσα από την αναπαραγωγή πολύ λεπτών αποχρώσεων και λεπτομερειών.
Χάρη στο DSEE HX, ό,τι κι αν βλέπετε – πρόγραμμα με ομιλίες, μουσική κι άλλα – αναβαθμίζεται αυτόματα σε ποιότητα υψηλής ανάλυσης, για να απολαμβάνετε μια πιο καθηλωτική και ρεαλιστική εμπειρία ακρόασης.

Η νέα σειρά τηλεοράσεων BRAVIA 4K και Full HD, από τη Sony, θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τον Φεβρουάριο του 2015.