Η εφαρμογή Photo Editor από τη BeFunky θα σας μεταφέρει στον κόσμο των φωτογραφιών, ώστε να τις επεξεργάζεστε με επαγγελματικό τρόπο.

BeFunkyΨαγμένα εφέ, κολάζ, νέες γραμματοσειρές, φανταστικές κορνίζες, αυτοκόλλητα, share στα κοινωνικά δίκτυα. Αυτές είναι μερικές από τις παροχές του app BeFunky Photo Editor που είναι εφοδιασμένο με ισχυρά εργαλεία επεξεργασίας εικόνας. Ένα από τα έξτρα “ατου” της εφαρμογής -που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν στο Google Play- είναι ότι δεν περιέχει διαφημίσεις και δεν απαιτεί εγγραφή, με αποτέλεσμα να μπορεί ο χρήστης να τροποποιήσει μια εικόνα εύκολα και γρήγορα.

Πέρα από τα δυναμικά κολάζ, που συνθέτουν μέχρι και 9 φωτογραφίες, η εφαρμογή προσφέρει πρωτότυπες γραμματοσειρές με χρώματα και τη δυνατότητα να διορθώσετε κάθε πιθανό ψεγάδι της. Με άλλα λόγια, είστε σε θέση να “σβήσετε” τα σημάδια ενός προσώπου μέσα από τη μείωση του κόκκινου χρώματος των ματιών, τη λεύκανση δοντιών ή την αφαίρεση μιας ουλής.

Τα εφέ φτάνουν τον αριθμό 32 (Vintage, pop art, instant, summer, chromatic,HDR, Cross Process κ.α), αλλά υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής του φωτός ή του χρώματος και με ξεχωριστές ρυθμίσεις για όσους αναζητούν φωτογραφίες με… λεπτομέρειες! Δοκιμάστε το.

Για περισσότερες πλήροφορίες πατήστε εδώ.