H Dell δείχνει τη δύναμή της με ένα Android tablet που συνδυάζει τη λεπτή πρόσοψη με την ταχύτητα και την υψηλή ανάλυση κάμερας.

Dell Venue 8 Το tablet Venue 8 7000 Series έρχεται για να εντυπωσιάσει τους λάτρεις των Android με τις δυνατότητές του. Πρόκειται για μια από τις πρώτες συσκευές που συμπεριλαμβάνει τη RealSense 3D κάμερα της Intel, η οποία τραβά φανταχτερές εικόνες και σαρώνει αντικείμενα ακόμα και σε 3D μορφή.

Ένα από τα ατού του είναι η λεπτή πρόσοψη (6 χιλιοστά) και ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός που θα διχάσει όσους κατευθύνονταν προς το διάσημο iPad Air 2. Η οθόνη φτάνει τις 8,4 ίντσες και διαθέτει εντυπωσιακή ανάλυση που φτάνει τα 2.560 x 1.600 .

Παράλληλα, ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά των tablet της Dell Venue είναι οι επεξεργαστές Intel. Το λογισμικό που “τρέχει” είναι το Android 4.4 “KitKat”, ενώ διαθέτει μνήμη RAM των 2GB και 16GB χώρο αποθήκευσης. Ωστόσο, υπάρχει η δυνατότητα εισαγωγής κάρτας microSD για τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

Το Dell Venue 8 περιλαμβάνει, επίσης, μια νέα εφαρμογή που ονομάζεται Photo Dell Gallery, η οποία συγκεντρώνει όλες τις φωτογραφίες σας από το Dropbox, το Picasa και το Facebook και τις οργανώνει σε «έξυπνα» άλμπουμ με βάση το χρόνο ή την τοποθεσία.

Το Android tablet είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της Dell και κοστίζει 399,99 δολάρια.