Ο 3ος γύρος του διαγωνισμού CU Restart Up@Ρομάντσο, που διοργανώνεται από το CU και το Bios Ρομάντσο, παίρνει παράταση μέχρι τις 9/1/2015.


cu restartup romantsoΤο CU Restart Up@Ρομάντσο καλεί νέους δημιουργούς να διεκδικήσουν δωρεάν επαγγελματική στέγαση για 8 μήνες στη θερμοκοιτίδα δημιουργικών επιχειρήσεων του Ρομάντσο, για να κάνουν το καλύτερο ξεκίνημα της καριέρας τους.


Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν, ατομικά ή ομαδικά, νέοι 18-28 ετών, οι οποίοι καλούνται να εκφραστούν ελεύθερα με φαντασία και ευρηματικότητα και χρησιμοποιώντας σαν εργαλείο το κινητό τους, να δημιουργήσουν ένα τρίλεπτο βίντεο, στο οποίο θα παρουσιάζουν τη δραστηριότητά τους και τους λόγους που θα ήθελαν να κερδίσουν μία θέση στη θερμοκοιτίδα.


Ο διαγωνισμός CU Restart Up@Ρομάντσο είναι η πρώτη ενέργεια στήριξης της επαγγελματικής δραστηριοποίησης δημιουργικών ατόμων και ομάδων στην Ελλάδα, καθώς δίνει τη δυνατότητα σε νέους, μέσα από το δικό τους επαγγελματικό Restart να εκφραστούν ελεύθερα και να κάνουν τις δημιουργικές και πρωτοποριακές τους ιδέες πράξη. Έως σήμερα έχει ήδη πραγματοποιηθεί δύο φορές με τους προηγούμενους νικητές να έχουν κάνει το δικό τους επαγγελματικό restart στη θερμοκοιτίδα.


Πληροφορίες για το διαγωνισμό και δήλωση συμμετοχής στο www.vodafonecu.gr/restartup