H UPS συμφώνησε με την Ortie σχετικά με την εξαγορά της πολωνικής εταιρειας φαρμακευτικών logistics Poltraf.


ups logoΗ εξαγορά ενισχύει περαιτέρω την ηγετική θέση της UPS στην προφορά ολοκληρωμένων λύσεων για την εφοδιαστική αλυσίδα εταιριών του κλάδου της υγείας ανά την Ευρώπη.


Η UPS ανακοίνωσε ότι συμφώνησε με τους όρους του επενδυτικού ταμείου ORTIE με έδρα την Πολωνία, σχετικά με την εξαγορά της εταιρείας υγειονομικών /φαρμακευτικών logistics Poltraf Sp. z o.o. Η εξαγορά θα ενισχύσει περαιτέρω τόσο την τεχνογνωσία της UPS στον κλάδο της υγείας, όσο και το ευρωπαϊκό της δίκτυο, παρέχοντας σχετικές υπηρεσίες logistics σε πελάτες που επιθυμούν να διοχετεύσουν τα προϊόντα τους στις ταχέως αναπτυσσόμενες αγορές υγείας της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.


Η UPS αναμένει την ολοκλήρωση της εξαγοράς μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2015, ενώ οι όροι της δεν έχουν δημοσιοποιηθεί.


Με έδρα την πόλη Blonie κοντά στη Βαρσοβία, η Poltraf προσφέρει τα τελευταία εννέα χρόνια, βέλτιστες λύσεις υγειονομικών/φαρμακευτικών logistics στο πελατολόγιό της. Η εταιρεία έχει καταξιωθεί στην παροχή υπηρεσιών τόσο αποθήκευσης, όσο και μεταφοράς ευαίσθητων θερμοκρασιακά φορτίων, προσφέροντας λύσεις που βοηθούν εταιρείες στους κλάδους της υγείας και των φυσικών επιστημών, να μεγιστοποιήσουν την αποτελεσματικότητα της εφοδιαστικής τους αλυσίδας. να πληρούν τις προϋποθέσεις των ρυθμιστικών αρχών και να παραδίδουν προϊόντα αξιόπιστα και με ασφάλεια. Το πελατολόγιο της περιλαμβάνει μερικές από τις πιο γνωστές εταιρείες του κλάδου της υγείας παγκοσμίως.