Μία διαφορετική Χριστουγεννιάτικη πράξη επέλεξε φέτος η Yuboto, για να στείλει ευχές και το δικό της μήνυμα σε πελάτες, συνεργάτες και φίλους.


yuboto actionaidΗ Διοίκηση της εταιρείας, αντί την αποστολή Χριστουγεννιάτικων δώρων, αποφάσισε να αναλάβει την αναδοχή 14 παιδιών μέσω της Actioaid, ένα παιδί για κάθε υπάλληλο της επιχείρησης με την υπόσχεση όσο η επιχείρηση αυξάνει το προσωπικό της να αυξάνει και τον αριθμό των αναδοχών των παιδιών που έχουν ανάγκη…


Η εταιρεία σε συνεννόηση με την Actionaid ανέλαβε από 2 παιδιά από το Νεπάλ, το Νέο Δελχί, το Λεσότο, το Αφγανιστάν, την Αιθιοπία, το Πακιστάν και την Παλαιστίνη.


Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κύριος Κωνσταντίνος Λιαδάκης δήλωσε σχετικά: “Η Yuboto από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της έχει επιλέξει να σταθεί δίπλα σε οργανισμούς και σωματεία που στηρίζουν τα παιδιά. Είμαστε πολύ περήφανοι που δίπλα στο Make A Wish, το Love Kids και το AIESEC προστέθηκε και η Actionaid! Για όλους εμάς στη Yuboto, οι ενέργειες αυτές αποτελούν στοιχειώδη σεβασμό απέναντι στην σημερινή κοινωνία, στον συνάνθρωπο και ειδικά στα παιδιά. Είμαστε ευγνώμονες που μπορούμε να στηρίσουμε τέτοιου είδους ενέργειες.”