Τα Ψηφιακά Έγχρωμα Πιεστήρια imagePRESS C800 και imagePRESS C700 Προσφέρουν Υψηλά Επίπεδα Ποιότητας Εικόνας, Σταθερότητας, Αποδοτικότητας και Ευελιξίας.


imagepress c800Η νέα Σειρά Ψηφιακών Έγχρωμων Πιεστηρίων imagePRESS C800 συνδυάζει νέες με δοκιμασμένες τεχνολογίες για να επιτύχει το επίπεδο ποιότητας εκτύπωσης, παραγωγικότητας και ευελιξίας που διέκρινε ανέκαθεν τη σειρά imagePRESS, από ένα compact σύστημα, επεκτάσιμο ανάλογα με τις ανάγκες των χρηστών. Η σειρά αποτελείται από τα μοντέλα imagePRESS C800 και imagePRESS C700 και είναι σχεδιασμένη για επιχειρήσεις επαγγελματικών ψηφιακών εκτυπώσεων, εσωτερικά τμήματα εκτύπωσης σε οργανισμούς και φωτοτύπες. Υποστηρίζει μεγάλη ποικιλία υλικών εκτύπωσης, συμπεριλαμβανομένων υλικών μεγάλου βάρους με επίχρισμα, ανάγλυφων υλικών και φακέλων.


Η Σειρά imagePRESS C800 ενσωματώνει τεχνολογίες από την κορυφαία Σειρά Ψηφιακών Έγχρωμων Πιεστηρίων της Canon, imagePRESS C7011VP/S, συμπεριλαμβανομένων της αποκλειστικής τεχνολογίας Βελτιστοποίησης Στιλπνότητας της Canon, η οποία προσαρμόζει το επίπεδο στιλπνότητας της εικόνας που σχηματίζει ο γραφίτης ανάλογα με το χρησιμοποιούμενο υλικό, προσφέροντας αποτελέσματα παρόμοια με αυτά των πιεστηρίων όφσετ καθώς και τον Προηγμένο Ιμάντα Μεταφοράς Εικόνας, ο οποίος καθιστά αποτελεσματικότερη τη μεταφορά του γραφίτη σε υλικά με λεία ή ανομοιόμορφη επιφάνεια, χαρίζοντας σε αυτά τα συστήματα τεράστιες δυνατότητες χειρισμού υλικών και επιτρέποντας στους χρήστες να παράγουν εντυπωσιακή ποικιλία εκτυπωμένων προϊόντων.


Ζωντανά Χρώματα, Ακρίβεια, Σταθερότητα και Υψηλή Ποιότητα Εικόνας
Χάρη σε μια πλειάδα νέων χαρακτηριστικών, στα οποία συμπεριλαμβάνεται η τεχνολογία ερυθρού λέιζερ R-VCSEL, η Σειρά Ψηφιακών Πιεστηρίων imagePRESS C800 έχει δυνατότητα παραγωγής εκτυπώσεων εξαιρετικής ποιότητας με ανάλυση έως 2.400 x 2.400 dpi. Ο νέος γραφίτης CV των συστημάτων και άλλες καινοτόμες τεχνολογίες επιτρέπουν στους χρήστες να απολαμβάνουν σταθερή απόδοση των χρωμάτων και προβλέψιμη ποιότητα εκτύπωσης – χαρακτηριστικά ζωτικής σημασίας κατά την παραγωγή επαναλαμβανόμενων εκτυπωτικών εργασιών.


Εντυπωσιακό Επίπεδο Παραγωγικότητας
Η Σειρά Ψηφιακών Πιεστηρίων imagePRESS C800 προσφέρει εντυπωσιακή ταχύτητα εκτύπωσης, που φτάνει έως τις 80 σελίδες ανά λεπτό για το imagePRESS C800 και έως τις 70 σελίδες ανά λεπτό για το imagePRESS C700. Επιπρόσθετα, αυτή η σειρά έχει δυνατότητα παραγωγής εκτυπώσεων διπλής όψης σε όλα τα υποστηριζόμενα βάρη υλικών, μειώνοντας την ανάγκη χειροκίνητων εργασιών ακόμη και σε εργασίες υψηλών απαιτήσεων.


Ευελιξία
Τα ψηφιακά έγχρωμα πιεστήρια imagePRESS C800/C700 είναι διαθέσιμα σε πολλές διαφορετικές και επεκτάσιμες συνθέσεις, οι οποίες επιτρέπουν ροές εργασιών με “είσοδο λευκού χαρτιού και έξοδο τελικού προϊόντος”. Μια ποικιλία επιλογών τελικής επεξεργασίας in-line δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να παράγουν ευρεία γκάμα προϊόντων εκτύπωσης, όπως φάκελοι, διπλωμένα φυλλάδια, διπλωμένα διαφημιστικά με συρραφή στη ράχη, ευχετήριες κάρτες, επαγγελματικές κάρτες, παρουσιάσεις και εκπαιδευτικό υλικό, φέιγ βολάν και τέλεια δεμένα βιβλία.


Επιλογές Ροής Εργασιών
Οι διαθέσιμοι ψηφιακοί σταθμοί παραγωγής, κορυφαίας τεχνολογίας, δίνουν στους επαγγελματίες του χώρου τη δυνατότητα να επιλέξουν τον τρόπο λειτουργίας που ταιριάζει καλύτερα με τη ροή των εργασιών εκτύπωσης στην επιχείρησή τους.


Ο ψηφιακός σταθμός παραγωγής PRISMAsync της Canon – μέλος της οικογένειας προϊόντων PRISMA, τα οποία συμβάλλουν στη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας των ροών εργασίας – προσφέρει ένα μοναδικό σημείο ελέγχου ολόκληρου του συστήματος, εύχρηστο χειρισμό, προηγμένους μηχανισμούς διαχείρισης χρώματος και δυνατότητες προγραμματισμού παραγωγής με το μοναδικό και αναγνωρισμένης αξίας βοήθημα Job Scheduler.


Οι ψηφιακοί σταθμοί παραγωγής imagePRESS Server F200 και imagePRESS Server G100 είναι τα πρώτα προϊόντα στην αγορά που βασίζονται στη νέα πλατφόρμα Fiery FS150 Pro της EFI. Αυτοί οι νέοι ψηφιακοί σταθμοί παραγωγής συνεργάζονται απρόσκοπτα με τα προϊόντα MIS και Web-to-Print της EFI, τη ροή εργασιών Océ PRISMA της Canon και άλλες ηγετικές λύσεις ροής εργασιών προεκτύπωσης – συμπεριλαμβανομένων των Kodak Prinergy, Heidelberg Prinect και Agfa : Apogee.


Ενεργειακή αποδοτικότητα
Η Σειρά Ψηφιακών Πιεστηρίων imagePRESS C800 καλύπτει τα πρότυπα ENERGY STAR®, έχει λάβει Χρυσή αξιολόγηση EPEAT® και συμμορφώνεται με τις οδηγίες RoHS, βοηθώντας τους οργανισμούς να μειώσουν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα και το ενεργειακό κόστος τους.