Έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε το “Sunset Overdrive and the Mystery of Mooil Rig!”, το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε με ένα Season Pass.


SO_Mooil_RigΤο “Sunset Overdrive and the Mystery of the Mooil Rig!” είναι εμπλουτισμένο με νέα στοιχεία, και περιλαμβάνει δύο νέες αποστολές, δύο νέα όπλα, δύο Amps, μια παγίδα, δύο πολυπόθητα αντικείμενα, καθώς και νέες αναζητήσεις, προκλήσεις, Chaos Squad αποστολές, μια Night Defense βάση και ένα νέο αφεντικό! Επισκεφθείτε το Xbox Wire για μια ολοκληρωμένη εμπειρία των καλύτερων gameplay στιγμιότυπων και φυσικά το καινούριο trailer.


Επίσης, στις 23 Δεκεμβρίου, οι fans θα μπορούν να συμμετάσχουν στην πρόκληση “Beat the Dev” όπου θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν την Chaos Squad και να διεκδικήσουν την ευκαιρία να αναμετρηθούν με έναν Insomniac Games developer στο “Sunset Overdrive”. Επιπλέον, οι fans που θα κατατροπώσουν τον Dev θα κερδίσουν ένα μοναδικό t-shirt, ένα “Beat the Dev” Achievement (με αξία 25 Gamescore) και ένα εικονίδιο μάσκας αερίων δίπλα στο gamertag τους. Τέλος, όποιος κερδίσει τον τυχερό αυτό παίκτη τον, θα κερδίσει το t-shirt, το Achievement και το εικονίδιο! Και όποιος κερδίσει τον τελευταίο νικητή… πιστεύουμε να καταλάβατε!