Έλα στο Allou! Fun Park, το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας, και κάνε αυτές τις γιορτές αξέχαστες με ολοκαίνουρια παιχνίδια.


allou funΈνα νέο, συναρπαστικό, extreme ride ήρθε στο Allou! Fun Park. Το Freestyle υπόσχεται ατόφιες δόσεις αδρεναλίνης που θα σε κάνουν να αναμετρηθείς με τα όριά σου! Αντέχεις την τριπλή περιστροφική κίνηση; 4 τετράδες θέσεων που περιστρέφονται κάθετα στον άξονά τους, οριζόντια στο βραχίονα που τις συγκρατεί και όλος ο βραχίονας σε κίνηση 360°! Και για να χτυπήσεις κόκκινο, με επιτάχυνση 5 φορές μεγαλύτερη από αυτή της βαρύτητας και σε ύψος 30 μέτρα από τη γη!


Ζήσε μια περιπέτεια βγαλμένη από άλλη εποχή στο Mirror Forest! Για πρώτη φορά στην Ελλάδα και αποκλειστικά στο Allou! Fun Park ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια ψυχαγωγίας του εξωτερικού για όλη την οικογένεια, το Mirror Maze, σε μία εκδοχή που αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία. Ξεφεύγοντας από την κλασική εκδοχή του λαβύρινθου με καθρέπτες και led ψυχεδελικά φώτα, το Mirror Forest είναι ένα πολύ πιο συναρπαστικό παιχνίδι με διαδραστικό χαρακτήρα και μοναδική ατμόσφαιρα. Επικοί ήρωες σε υποδέχονται σε ένα λαβύρινθο με καθρέπτες και κρυμμένα σύμβολα. Κάνε τη διαδρομή στο μαγικό δάσος, λύσε το αίνιγμα και βρες την έξοδο!


Δείξε τι αξίζεις και φύγε με δώρα στη νέα Skill Zone! Μια εντελώς ανανεωμένη περιοχή με ολοκαίνουργια super παιχνίδια δεξιοτήτων σε προκαλούν να παίξεις και να κερδίσεις απίθανα δώρα!