Η immersionFX Games, μέλος του gi-Cluster, σε συνεργασία με την Iceberg Interactive, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της τίτλου στην πλατφόρμα Steam.


The-Good-Life-2Πρόκειται για ένα casual game, στο οποίο ο πρωταγωνιστής, ο Derek Hales, μετά την εταιρεία σκάφων που κληρονόμησε από τον θείο του, ξέφυγε από την μονότονη και ανιαρή ζωή του και ζει πια μια «καλή ζωή» με τη εντυπωσιακή φίλη του, στο σύμπλεγμα νήσων Jo Jo.


Ο κ. Εμμανουήλ Τσότρος, της ImmersionFX Games δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το “The Good Life” είναι ένα sandbox παιχνίδι για εκείνους τους ανθρώπους που αναζητούν μια εμπειρία που δεν περιλαμβάνει πυροβολισμούς και ίντριγκες, αλλά επικεντρώνεται στην ονειρεμένη ζωή που θα μπορούσε να έχει κανείς αν ζούσε σ’ ένα τροπικό νησί έχοντας μια μικρή εταιρεία με σκάφη. Στον τροπικό αυτό παράδεισο, η μείξη στοιχείων προσομοίωσης, διαχείρισης χρόνου και πλούτου, αισθανόμαστε ότι θα προσφέρει στους παίκτες του μια πολύ ευχάριστη και ευπρόσδεκτη απόδραση από την πραγματικότητα και την καθημερινότητα του».


Το “The Good Life” έχει ήδη κάνει διεθνή καριέρα σαν retail τίτλος. Η special έκδοση που κυκλοφορεί πλέον στην Steam συνδυάζει πολλά στυλ παιχνιδιού, όπως διαχείριση χρόνου και προσομοίωση σε πραγματικές συνθήκες, ξεφεύγοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο από τα κλασσικά point & shoot παιχνίδια και φυσικά προσφέρει 100% διασκέδαση. Η αρχική υποδοχή από το απαιτητικό κοινό της Steam ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική, το παιχνίδι απέσπασε κυρίως θετικές κριτικές και ανέβηκε ως και την τρίτη θέση της κατάταξης των δημοφιλέστερων παιχνιδιών της πλατφόρμας.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα του παιχνιδιού στην Steam: http://store.steampowered.com/app/293340.