Η ΕΕΤΤ θέτει συμπληρωματικά ερωτήματα προς ενδιαφερόμενους για τη νέα υπηρεσία IPTV του ΟΤΕ «connx-TV» που ξεκίνησε πρόσφατα να διατίθεται εμπορικά.

EETTΗ ΕΕΤΤ, παρακολουθώντας τις εξελίξεις στην αγορά ηλεκτρονικών επικοινωνιών και στο πλαίσιο της Δημόσιας Διαβούλευσης που διεξήγαγε αναφορικά με τον ορισμό, την ανάλυση και τις προτεινόμενες ρυθμιστικές υποχρεώσεις για τις χονδρικές αγορές φυσικής πρόσβασης σε υποδομή δικτύου σε σταθερή θέση (αγορά 4 Νέας ΣΥΣΤΑΣΗΣ Ευρωπαϊκής Επιτροπής) και ευρυζωνικής πρόσβασης (αγορά 5 Νέας ΣΥΣΤΑΣΗΣ Ευρωπαϊκής Επιτροπής), αποφάσισε να θέσει συμπληρωματικά ερωτήματα προς τους ενδιαφερόμενους. Τα πρόσθετα ερωτήματα αφορούν τη νέα υπηρεσία IPTV του ΟΤΕ με την ονομασία «connx-TV» που ξεκίνησε να διατίθεται εμπορικά πολύ πρόσφατα και η οποία πρέπει να ληφθεί υπόψη για την εξέταση των αγορών 4 και 5.


Οι απαντήσεις των ενδιαφερόμενων στα συγκεκριμένα ερωτήματα αναμένεται να συμβάλουν στη διαμόρφωση από την ΕΕΤΤ ολοκληρωμένων συμπερασμάτων για την αγορά ηλεκτρονικών επικοινωνιών, δεδομένων των αλλαγών και των νέων συνθηκών που δημιουργούνται λόγω της εμπορικής διάθεσης της νέας υπηρεσίας IPTV.


Τα συμπληρωματικά ερωτήματα είναι διαθέσιμα από:
1. Το δικτυακό τόπο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, http://www.eett.gr
2. Τα γραφεία της ΕΕΤΤ, Λεωφόρος Κηφισίας 60, 151 25 Μαρούσι, (7ος όροφος),

[Tηλ]: 210 6151000, [Fax]: 210 6105049, κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.


Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν τις απόψεις τους γραπτώς, στην πιο πάνω διεύθυνση καθώς και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: market.analysis@eett.gr όχι αργότερα από την Τρίτη, 17-03-2009 και ώρα 13.30.