Το PlayStation στο 3ο Gaming Festival, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 19 Δεκεμβρίου έως τις 11 Ιανουαρίου στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens στο Μαρούσι.


ps4_02Οι αγαπημένοι μας φίλοι, που θα μας επισκεφθούν στο φεστιβάλ, θα έχουν τη χαρά να δουν από κοντά, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τους πολυαναμενόμενους τίτλους The Order 1886, Bloodborne και Until Dawn, που θα κυκλοφορήσουν μέσα στον 2015, καθώς επίσης και το PlayStation 4, που συμπληρώνει τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας του στην Ελλάδα και έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα.


Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του PlayStation, θα παρουσιαστούν επίσης όλες οι next-gen κυκλοφορίες παιχνιδιών, τόσο της Sony Computer Entertainment Europe, όσο και μεγάλων εταιρειών παραγωγής, προσφέροντας έτσι στην κοινότητα των gamers μια πρώτη γεύση από το τι τους επιφυλάσσει το άμεσο μέλλον.


Το PlayStation θα έχει τη χαρά να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους στον κόσμο της τεχνολογίας και των βιντεοπαιχνιδιών στον 75m² χώρο, που φιλοδοξεί να γεμίσει με την χαρά και τον ενθουσιασμό τους.
Παρούσα στο φετινό 3ο Gaming Festival, θα είναι για πρώτη φορά και η Sony Mobile. Στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο του 4ου ορόφου, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τις πιο προηγμένες τεχνολογικά συσκευές της σειράς Sony Xperia™ Ζ3 καθώς επίσης και να ζήσουν την εμπειρία του PS4™ Remote Play, που φέρνει την επανάσταση στην τεχνολογία των ηλεκτρονικών παιχνιδιών.


H σειρά Xperia™ Z3: Xperia™ Z3, Xperia™ Z3 Compact, Xperia™ Z3 Tablet Compact αλλά και τα Xperia™ Z2 και Xperia™ Z2 Tablet της Sony είναι οι μόνες συσκευές που λειτουργούν ως ασύρματη οθόνη για να συνδέεστε και να παίζετε τα παιχνίδια σας στο PS4. Επιπλέον με την εφαρμογή PlayStation®App μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις συσκευές της σειράς Xperia™ Ζ3 και Xperia™ Ζ2 ως δεύτερη οθόνη για να παρακολουθείτε τα παιχνίδια των συμπαικτών σας, να επικοινωνείτε με τους φίλους σας στο δίκτυο PSN™, να αγοράζετε και να κατεβάζετε παιχνίδια.


Πολλές εκπλήξεις περιμένουν όσους πραγματοποιήσουν τις αγορές τους από τις 19 Δεκεμβρίου έως και τις 10 Ιανουαρίου στο The Mall Athens. Το φεστιβάλ θα διεξάγεται καθημερινά από τις 10.00 το πρωί έως τις 22.00 το βράδυ (εκτός των ημερών 25/12/2014 και 1/1/2015) και οι επισκέπτες πέρα από τις παρουσιάσεις και τις δοκιμές hardware και software προϊόντων, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε τουρνουά και μουσικά δρώμενα που αναμένεται να δώσουν χαρά και γιορτινή διάθεση στον κόσμο.