Οι εφαρμογές “ΑΒ Mobile” της ΑΒ Βασιλόπουλος και «Επιστροφή» της Εurobank της Warply βραβεύτηκαν στα “e-volution awards”.


warply evolutionΔύο από τα mobile apps που ανήκουν στο portfolio της Warply βραβεύτηκαν στα “e-volution awards 2015” που επιβραβεύει τις πιο καινοτόμες και σύγχρονες πρακτικές στο ηλεκτρονικό επιχειρείν. Συγκεκριμένα, στην τελετή απονομής των βραβείων, την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014, βραβευτήκαν τα mobile application “ΑΒ mobile app” και “Epistrofi” που δημιούργησε η Warply για τους στρατηγικούς συνεργάτες της ΑΒ Βασιλόπουλος και Eurobank αντίστοιχα.


Η εφαρμογή “AΒ mobile app” της ΑΒ-Βασιλόπουλος, κέρδισε το Bronze βραβείο στην κατηγορία “Εφαρμογές Κινητού (Apps)”, που αφορά σε καινοτόμες εφαρμογές στο κινητό που βοηθούν πολίτες ή/και επιχειρήσεις στην αναζήτησή τους για εύρεση πληροφοριών, διασκέδαση / ψυχαγωγία αλλά και συναλλαγές / δραστηριότητές τους.


Η καινοτόμος εφαρμογή «Επιστροφή» που υποστηρίζει το πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών Eurobank, κέρδισε το Gold βραβείο “Προσωποποιημένες Υπηρεσίες” και αφορά σε εξειδικευμένες υπηρεσίες (π.χ. πληροφόρηση, προσφορές, εξυπηρέτηση κλπ.) που προσφέρονται σε προσωπικό επίπεδο με βάση αγοραστικές συμπεριφορές και άλλα δεδομένα των καταναλωτών- χρηστών της εφαρμογής και των κατόχων καρτών Eurobank.


Η Warply έχει δημιουργήσει και τις δυο εφαρμογές και παραμένει στρατηγικός συνεργάτης των δύο εταιρειών, παρέχοντας μέσα από την πλατφόρμα της, στους χρήστες των εφαρμογών, προσωποποιημένες υπηρεσίες loyalty και διαφήμισης, στοχευμένες ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες του κάθε χρήστη.


Σχετικά με την Warply
Η Warply είναι η κορυφαία ελληνική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας με εξειδίκευση στο Mobile Marketing και CRM, που ξεκίνησε το 2011 ως μια start-up εταιρεία. Σήμερα δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού, παρέχοντας μέσω της μοναδικής πλατφόρμας Warply, υπηρεσίες διαφήμισης, πώλησης και πληρωμών σε συσκευές κινητών.


H Warply δημιούργησε πρόσφατα δύο νέα τμήματα, τα “Warply Audiences” και “Warply Mobility”, που αφορούν σε εξειδικευμένες υπηρεσίες για τη συλλογή δεδομένων χρηστών σε πραγματικό χρόνο μέσα από mobile apps και το σχεδιασμό και κατασκευή εφαρμογών για κινητά, αντίστοιχα.


Στη Warply ανήκει το χωριστό unit «Warply Ad Network» που αποτελεί το κορυφαίο premium διαφημιστικό δίκτυο στην Ελλάδα σε Mobile Ads και περιλαμβάνει την πλειοψηφία των μεγαλύτερων δημοσιογραφικών οργανισμών στην Ελλάδα, με τεράστιο αναγνωστικό κοινό. Στο «Warply Ad Network» περιλαμβάνονται ανάμεσα σε άλλους: 24Media, Αθηνόραμα, ANT1, Αττικές Εκδόσεις, Δημοσιογραφικός Όμιλος Λαμπράκη, D.P.G. Digital Media, Olive Media, Πρώτο Θέμα, ΣΚΑΙ, κα.


Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα www.warp.ly.