Το 3ο Gaming Festival έχει ως στόχο την ενημέρωση όλης της gaming κοινότητας με τις Top κυκλοφορίες της σεζόν.


gaming festival logoΟι εταιρίες Sony, Microsoft, Sony mobile, Samsung, BenQ, Logitech, Razer, CD Media, 2K, EA, Ubisoft, Namco Bandai, Enarxis Dynamic, Zegetron, IGE κ.α. θα είναι εκεί για να μας ταξιδέψουν στον κόσμο της τεχνολογίας και του gaming, μέσα από τις νέες Hardware και Software παρουσιάσεις προϊόντων για τη νέα χρονιά, και φυσικά θα είναι διαθέσιμες προς δοκιμή για τους επισκέπτες.


Πάνω από 100.000 επισκέπτες Gamers -και όχι μόνο πρόκειται να κατακλύσουν το The Mall Athens (Μαρούσι, στάση Νερατζιώτισσα) κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και πιο συγκεκριμένα από τις 19 Δεκεμβρίου έως 11 Ιανουαρίου, στον 4ο όροφο του εμπορικού κέντρου.


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος δεν θα μπορούσαν να λείψουν τουρνουά, events και happenings που θα κάνουν αυτές τις ημέρες ακόμα πιο διασκεδαστικές.


Τουρνουά θα πραγματοποιηθούν σχεδόν όλες τις ημέρες του Gaming Festival και χιλιάδες μικροί και μεγάλοι θα έχουν την δυνατότητα να αναμετρηθούν με άλλους gamers, να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους, αλλά προ πάντων να διασκεδάσουν.


Ακολουθούν αναλυτικά τα τουρνουά που θα λάβουν χώρα στο 3ο Gaming Festival.


Pro Evolution Soccer 2015 (1vs1)
2K NBA (1vs1)


Επίσημος διοργανωτής Pc games, η αλυσίδα inSpot the Internet place


League of Legends 1vs1
League of Legends 2vs2
League of Legends 5vs5
Hearthstone 1vs1
Hearthstone 3vs3
Counterstrike Global Offensive 5vs5


Events
Δυνατές μουσικές πρόκειται να μας ξεσηκώσουν καθ’ όλη την διάρκεια του Gaming Festival με Guest Dj’s, δίνοντας ένα ακόμα πιο χαρούμενο κλίμα για όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του Gaming!


Happenings
Πλούσια δώρα τα οποία περιλαμβάνουν πρόσφατα Multiplatform Releases και Gaming gear θα δοθούν στους νικητές και στους συμμετέχοντες. Για τους μικρούς μας φίλους που απλά παίρνουν μια μικρή γεύση του Gaming και στόχος μας είναι να το αγαπήσουν, θα υπάρχουν πολλά δώρα καθ’ όλη την διάρκεια του φεστιβάλ.


Από μία τέτοια διοργάνωση δε θα μπορούσε να λείπει το αγαπημένο ποτό των gamers, το MILKO (www.milko.gr), το οποίο είναι ο αποκλειστικός χορηγός του φεστιβάλ. Μέσα από ειδικά διαμορφωμένο Milko περίπτερο οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν το αγαπημένο τους παιχνίδι NBA2k και να διαγωνιστούν στο μεγάλο τελικό, να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες υπό την καθοδήγηση των chearleaders μας και να απολαύσουν Μilko shots στο Milko bar, παίρνοντας ενέργεια για την επόμενη αναμέτρηση πάνω στην κονσόλα.


Τα δώρα των χορηγών θα αναρτηθούν αναλυτικά σε λίγες ημέρες. Stay Tuned!


Πληροφορίες σχετικά με τα τουρνουά και τις εγγραφές, θα αναρτηθούν τις επόμενες ημέρες στην ηλεκτρονική σελίδα www.gamingfestival.gr και στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook (www.facebook.com/gamingfestivalgr).