Η MasterCard συνεργάζεται με τα Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ για να επιβραβεύσει τους κατόχους καρτών MasterCard και Maestro.


mastercard_worldwide_logoΟι καταναλωτές που επισκέπτονται τα Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ από τις 5 Δεκεμβρίου έως τις 31 Ιανουαρίου 2015, για κάθε συναλλαγή που πραγματοποιούν με την κάρτα τους MasterCard ή Maestro, μπαίνουν σε διαδικασία αυτοματοποιημένης επιλογής για να κερδίζουν €20 για τις αγορές τους.


Στην περίπτωση που η αρχική αγορά είναι μικρότερη των €20, οι νικητές λαμβάνουν δωροεπιταγή για να την εξαργυρώσουν σε επόμενη αγορά τους. Αν το ποσό των αγορών τους είναι ίσο ή μεγαλύτερο των €20, τότε το ποσό αφαιρείται από τον λογαριασμό τους, προσφέροντάς τους σημαντική έκπτωση.


Οι νικητές θα ενημερώνονται για το δώρο τους τη στιγμή της αγοράς.


Η Ιωάννα Μίγγου, Marketing Manager της MasterCard στην Ελλάδα δήλωσε: «Μέσα από τη συνεργασία μας με τον Όμιλο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, στοχεύουμε στο να ομορφύνουμε την καθημερινότητα του καταναλωτή και να αναβαθμίσουμε την αγοραστική του εμπειρία μέσα από εκπλήξεις και δώρα. Αναζητούμε συνεχώς τρόπους να επιβραβεύουμε τους κατόχους καρτών MasterCard ή Μaestro και τέτοιες δράσεις συμπλέουν με το όραμά μας ο καταναλωτής να απολαμβάνει αποκλειστικά προνόμια και να νιώθει κερδισμένος από τη συνεργασία μας».


Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.mastercard.gr καθώς και τη σελίδα της MasterCard στο Facebook facebook.com/MasterCardGreece.