Συνεχίζεται η ανοδική πορεία του Skroutz.gr, με την επισκεψιμότητά του να αυξάνει κατά 100% το χρόνο, ενώ το site των… φθηνών τιμών διαθέτει και έκδοση για φορητές συσκευές!

skroutzΑξίζει να σημειωθεί ότι τον Ιανουάριο του 2009, το Skroutz κατέγραψε 1,25 εκατομμύρια επισκέψεις και 12,3 εκατομμύρια Pageviews, από 515.000 μοναδικούς χρήστες. Στο ίδιο χρονικό διάστημα, οι αναζητήσεις ανήλθαν στις 85.000 ημερησίως κατά μέσον όρο. Αντίστοιχη ήταν και η πορεία Δεκεμβρίου, μήνα κατά τον οποίο σημειώθηκε ρεκόρ επισκέψεων με 51.000 χρήστες σε μια ημέρα.


Πρόσφατα, το skroutz κυκλοφόρησε σε έκδοση για φορητές συσκευές (mobile version). H χρήση της προσφέρεται ήδη δωρεάν από την Wind, ενώ σύντομα ολοκληρώνεται η ανάπτυξη για την πλατφόρμα της Vodafone.


Το Skroutz, μία από τις μεγαλύτερες μηχανές σύνθετης αναζήτησης στο ελληνικό διαδίκτυο, επιτρέπει στους επισκέπτες να εντοπίζουν άμεσα και εύκολα το κατάστημα από το οποίο μπορούν να προμηθευτούν τα προϊόντα που τους ενδιαφέρει, στην πιο συμφέρουσα τιμή.


Το Skroutz αφορά αποκλειστικά σε προϊόντα που ο χρήστης του Internet μπορεί να προμηθευτεί από ηλεκτρονικά καταστήματα, ενώ ενημερώνεται διαρκώς και για όλα τα νέα προϊόντα που πρωτοεμφανίζονται στην αγορά και τα οποία είναι διαθέσιμα στους καταναλωτές για ηλεκτρονική παραγγελία, συγκρίνοντας ταχύτατα τις τιμές τους, με χρήση των πλέον σύγχρονων εργαλείων αναζήτησης. Πέρα από τον εντοπισμό της συμφερότερης τιμής και του καταστήματος, παρέχεται η δυνατότητα δημοπράτησης προϊόντων από τους ίδιους τους χρήστες.


Εξίσου εντυπωσιακή είναι και η πορεία του gameover.gr αλλά και του insomnia.gr την εμπορική εκμετάλλευση του οποίου έχει η Skroutz A.E.


Πιο συγκεκριμένα, το insomnia.gr , το μεγαλύτερο forum τεχνολογίας στο ελληνικό χώρο, τον Ιανουάριο του 2009 ξεπέρασε τους 550.000 μοναδικούς επισκέπτες ενώ το Gameover.gr, ένα από τα μεγαλύτερα Gaming Site στην Ελλάδα, διπλασίασε τόσο τα pageview όσο και τους επισκέπτες του μέσα στο 2008


Η εταιρεία SKROUTZ AE έχει ως βασικό αντικείμενο την επέκταση και εξέλιξη των δυνατοτήτων της μηχανής αναζήτησης www.skroutz.gr, αλλά και την εμπορική εκμετάλλευσή της. Τις δραστηριότητες της εταιρείας συμπληρώνουν η παροχή υπηρεσιών διαδικτύου όπως η δημιουργία και εμπορική εκμετάλλευση διαδικτυακών portals.