Στους βασικούς μετόχους της MLS με 5,1% εταιρία συμφερόντων του Σεΐχη από το Κατάρ Sheikh Khalid Bin Jassim A.J. Al-Thani.


mls-logoH εταιρία KM CO Ltd, συμφερόντων του Σεΐχη από το Κατάρ Sheikh Khalid Bin Jassim A.J. Al-Thani αύξησε τη συμμετοχή της σε 5,1% του μετοχικού κεφαλαίου της MLS και πλέον γίνεται βασικός μέτοχος ενώ θα εκπροσωπηθεί με θέση και στο Δ.Σ. της εταιρίας. Η προ 18 μηνών αρχική επένδυση στέφθηκε με επιτυχία και υψηλές αποδόσεις. Η KM CO πέραν της επένδυσης στο μετοχικό κεφάλαιο της ΜLS, προτίθεται να συμβάλει στην ανάπτυξη της εταιρίας στις αγορές του Κόλπου και της Βόρειας Αφρικής με κοινή απόφαση και στρατηγική των επιτελείων των 2 εταιριών.


H Αυτού Μεγαλειότης Sheikh Khalid Bin Jassim A.J. Al-Thani δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συγκαταλεγόμαστε στους βασικούς μετόχους της MLS. Σκοπεύουμε μαζί με τους ανθρώπους της εταιρίας να ανοίξουμε νέους ορίζοντες και να υλοποιήσουμε μαζί τα επενδυτικά μας σχέδια».


Ο κ. Γιάννης Καματάκης CEO της MLS δήλωσε «Καλωσορίζουμε την Αυτού Μεγαλειότητα Sheikh Khalid Bin Jassim A.J. Al-Thani στους βασικούς μετόχους της MLS και ελπίζουμε σε μια μακροχρόνια και αποδοτική συνεργασία. Η συμμετοχή του ως βασικός μέτοχος αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης όχι μόνο στην εταιρία μας αλλά και στην ελληνική επιχειρηματικότητα».