Η Toshiba παρουσίασε τη σειρά TD-E, που έχει σχεδιαστεί για να προσελκύει πελάτες σε εμπορικά περιβάλλοντα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.


toshiba td-eΜε Full HD 1080p ανάλυση και γωνία θέασης 178°, η TD-E συνδυάζει υψηλής ποιότητας παρουσίαση με μεγαλύτερη εικόνα για να παρουσιάσει τις επιχειρήσεις στα καλύτερά τους σε κάθε σενάριο χρήσης, είτε αφορά εμπορικό κέντρο είτε αίθουσα συνεδρίων. Προσφέροντας έναν συνδυασμό αξίας και ευελιξίας, που περιλαμβάνει ποικιλία συνδέσεων και χρήση με τοποθέτηση είτε σε landscape είτε σε portrait, η σειρά TD-E έχει σχεδιαστεί για να είναι κατάλληλη για διάφορα περιβάλλοντα.


Οθόνες που κάνουν τη διαφορά
Η αποτελεσματική ψηφιακή εικόνα είναι αυξανόμενα ζωτικής σημασίας παράμετρος για πολλές επιχειρήσεις, που απαιτούν ισχυρές και ανθεκτικές οθόνες. Η σειρά TD-E έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί 16 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, παρέχοντας ολοήμερη πληροφόρηση στους πελάτες, η οποία συνδυάζεται με ανάλυση Full HD (1920 x 1080) και οπίσθιο φωτισμό LED για φωτεινή, καθαρή επικοινωνία.


Η σειρά TD-E διαθέτει επίσης οθόνη υψηλής φωτεινότητας ώστε να ενισχύεται κάθε μήνυμα, για βελτιωμένη ευκρίνεια και καλύτερη απήχηση.


Επιπλέον, η TD-E διαθέτει εξαιρετικά ευρεία γωνία θέασης 178° για να παρακολουθείτε το περιεχόμενό της από διάφορα σημεία. Ακόμα, η σειρά TD-E προσφέρει ευελιξία στην τοποθέτηση, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σε portrait είτε σε landscape, ανάλογα με το διαθέσιμο χώρο και την επικοινωνία.


Απλή συνδεσιμότητα και εύκολη διαχείριση
Η σειρά TD-E διαθέτει ποικιλία επιλογών συνδεσιμότητας για να καλύψει ποικιλία μορφών περιεχομένου και να επιτρέψει εύκολη και ευέλικτη διαχείριση.
Η θύρα RS-232 επιτρέπει στους χρήστες να ελέγξουν την ισχύ και τις ρυθμίσεις οθόνης από μία κεντρική τοποθεσία για να περιορίσουν τη σπατάλη ενέργειας στις ώρες μη αιχμής και να τελειοποιήσουν πολλαπλές οθόνες για την καλύτερη δυνατή απήχηση στους πελάτες.
Η TD-E διαθέτει Open Pluggable Specification (OPS) slot – που σχεδιάστηκε για να κάνει τις ψηφιακές εφαρμογές περισσότερο συνδεδεμένες, έξυπνες και ασφαλείς καθότι επιτρέπει σε μονάδες OPS που συνιστά η Toshiba να τοποθετηθούν απευθείας στο πίσω μέρος της οθόνης. Χωρίς καλώδια ή περιπλοκότητα, το δίκτυο είναι απλοποιημένο και η ψηφιακή σήμανση είναι πιο εύκολο να εγκατασταθεί, χρησιμοποιηθεί και διατηρηθεί.


Λεπτή αλλά δυνατή
Τοποθετημένη σε ένα ανθεκτικό, μεταλλικό περίβλημα, η σειρά TD-E διαθέτει στενή πρόσοψη, λεπτό προφίλ και απλό ματ μαύρο φινίρισμα. Αυτός ο συνδυασμός δύναμης και στυλ την καθιστά ιδανική για εμπορική χρήση, για την οποία είναι εξίσου σημαντικές η ανθεκτικότητα και η παρουσίαση.


Η 102 cm (40”) TD-E401 και 127 cm (50”) TD-E501 διατίθενται ήδη στην Ευρώπη. Η σειρά TD-E θα εμπλουτιστεί το πρώτο τρίμηνο του 2015 με την προσθήκη μοντέλων 80 cm (32”) και 165 cm (65”).


TD-E Series:
– Οθόνη: Full HD (1920 x 1080), 16:9, Edge LED οθόνη με γωνία θέασης 178o
– Μεγέθη οθόνης: Έως 165 cm (65”)
– Φωτεινότητα:
102 cm (40”) – 450 cd/m2
127 cm (50”) – 500 cd/m2
– Πλάτος πρόσοψης:
102 cm (40”) – 8.5 mm (12.5 mm bottom)
127 cm (50”) – 12 mm (15 mm bottom)
– OPS slot
Επιλογές – Οι προτεινόμενες επιλογές
περιλαμβάνουν μία χαμηλού κόστους συσκευή Android OPS.
Μη ανακλαστικό φίλτρο οθόνης
Συνδεσιμότητα: 1 x RS-232, 1 x HDMI, 1 x mini audio jack, 1 x VGA, analogue D-SUB
Βάρος:
102 cm (40”) – 14 kg
127 cm (50”) – 22 kg