Το Papaki.gr, o Νο1 καταχωρητής Domain Names στην Ελλάδα, γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει με αλλαγές, προσφορές και πολλά δώρα.


10 yrs papakiΗ ιστορία της εταιρίας ξεκινάει το 2004, οπότε και “άνοιξαν” στην Ελλάδα οι κατοχυρώσεις των GR domains. Το Papaki δεν ήταν από τους πρώτους καταχωρητές που αδειοδοτήθηκαν, μπήκε όμως στην αγορά δυναμικά και έχοντας όραμα, αναπτύχθηκε σταθερά και με επιτυχία.


10 χρόνια μετά, η ομάδα του Papaki αποτελείται από συνολικά 30 άτομα και οι πρωτιές έρχονται η μία μετά την άλλη. Πάνω από 1 στις 3 κατοχυρώσεις domains στην Ελλάδα γίνονται στο Papaki! Είναι Νο1 στα GR domains συνεχώς από το 2009, σύμφωνα με επίσημη επιστολή της ΕΕΤΤ, ενώ από το 2011 είναι Νο1 καταχωρητής και στα. EU! Φέτος, έγινε o πρώτος καταχωρητής domains στην Ελλάδα που λαμβάνει την πιστοποίηση επίσημου καταχωρητή της ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers).


Μετά από όλα αυτά τα χρόνια δραστηριοποίησης, ήρθε η ώρα των αλλαγών! Πρώτα ήρθε η αλλαγή των εγκαταστάσεων της εταιρίας. Νέα κτήρια, που κάνουν την καθημερινότητα της ομάδας του Papaki πιο ευχάριστη, πιο happy όχι μόνο online, άλλα και offline.


Ακολουθεί η σταδιακή αλλαγή στο site της εταιρίας: www.papaki.gr. Πριν μερικές ημέρες οι επισκέπτες του site είδαν τα πρώτα σημάδια: νέο home page, menu και footer. Οι αλλαγές θα επεκταθούν σε όλο το site, αλλά και σε κάποιες από τις παρεχόμενες υπηρεσίες.


Για να γιορτάσουν τα γενέθλιά τους, το προηγούμενο διάστημα, έτρεξαν προσφορά -30% σε όλες τις νέες παραγγελίες υπηρεσιών, ειδική προσφορά μέσω Twitter “Κατοχύρωση GR με 10€ τα 2 έτη”, αλλά και εκπλήξεις με 100 δωρεάν domains σε τυχαίους πελάτες που εκείνη τη στιγμή αναζητούσαν το domain τους.


Οι προσφορές και τα δώρα δεν σταματούν όμως εδώ! Μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου τρέχει Facebook διαγωνισμός, όπου 10 τυχεροί θα κερδίσουν το δώρο που εκείνοι θα επιλέξουν: domain name + WordPress Hosting ή Web Hosting ή Website Builder. Κι ετοιμάζονται πολλές ακόμη Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις! Ενημερωθείτε για τις προσφορές του Papaki μέσα από τη σελίδα της εταιρίας στο Facebook και το Twitter, αλλά και τη σελίδα προσφορών του site.


Όραμα του Papaki είναι η δημιουργία Happy.People.Online. Η αναζήτηση λύσεων αντικαθιστά το παράπονο, το ομαδικό πνεύμα τον ανταγωνισμό και η ενθάρρυνση την κούραση! Η ομάδα του Papaki θα συνεχίζει να δουλεύει σκληρά και να κινείται στρατηγικά ώστε online, οι πελάτες του να δημιουργούν, να μοιράζονται τις σκέψεις τους και να κάνουν τους στόχους τους πραγματικότητα! Όλοι μαζί, εσείς και εμείς, είμαστε μια μεγάλη οικογένεια!