Η D-Link εισέρχεται στην αγορά του Smart Home με πέντε «έξυπνες» συσκευές, που δίνουν σε όλους απομακρυσμένο έλεγχο του σπιτιού.


music everywhereΤο ολοκληρωμένο οικοσύστημα Smart Home παρουσίασε σήμερα η D-Link Hellas, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, με αφορμή την επίσημη έναρξη διάθεσης των προϊόντων mydlink™ Home και στην ελληνική αγορά.


Έχοντας απλοποιήσει τις διαδικασίες αυτοματισμού, ελέγχου και ασφάλειας ενός σπιτιού, η D-Link εισέρχεται δυναμικά σε μία αγορά που μέχρι σήμερα χαρακτηριζόταν από ακριβές και περίπλοκες λύσεις. Με στόχο μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, όλα τα νοικοκυριά να έχουν πρόσβαση σε λύσεις για «έξυπνο σπίτι», η εταιρία δημιούργησε τη σειρά mydlink™ Home, που περιλαμβάνει λύσεις οικιακού αυτοματισμού με πολλά χαρακτηριστικά και προσιτές τιμές.


Η σειρά προϊόντων mydlink™ Home περιλαμβάνει αρχικά πέντε «έξυπνες» συσκευές. Ξεχωριστά, η κάθε μια από αυτές τις συσκευές, παρέχει άμεσο έλεγχο του σπιτιού στον ιδιοκτήτη του απ’ οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή, με τη χρήση ενός smartphone ή tablet. Ακόμα πιο εντυπωσιακός όμως, είναι ο συνδυασμός των συσκευών αυτών και η διαχείριση τους μέσω της δωρεάν εφαρμογής mydlink™ Home mobile για Android και iOS συσκευές, ώστε να δημιουργείται ένα πλήρως αυτοματοποιημένο σπίτι.


Αναλυτικά, οι συσκευές είναι:
– δυο κάμερες Video Home Monitor – mydlink™ Home Monitor HD (DCS-935L) και mydlink™ Home Monitor 360 (DCS-5010L)
– ένας Ανιχνευτής Κίνησης – mydlink™ Home Wi-Fi Motion Sensor (DCH-S150)
– μία Έξυπνη Πρίζα – mydlink™ Home Smart Plug (DSP-W215)
– και ένα Audio Extender – mydlink™ Home Music Everywhere Wi-Fi Audio Extender (DCH-M225)


Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.dlink.com/gr.